Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

FRİKİK VERMEMEK İÇİN DİRENDİ

2015-02-15 00:00:00
3441 OKUNMA

Levent SERDAR

FRİKİK VERMEMEK İÇİN DİRENDİ
Cüretkar Gökçe tam not aldı.
Bir çok sahnede seksi kıyafetleriyle öne çıkan Bahadır, seyircinin büyük beğenisini kazandı.
Demet'in dekolteyle imtihanı.
Evgar frikik vermemek için sık sık bluzunu düzeltmekten yorgun düştü.
Hadise'den olay paylaşım. Bu sefer Instagram hesabından paylaştığı, zincirli kıyafetle vücudunu sergilediği fotoğraf olay oldu.

Programında dün akşam Okan Bayülgen'i ağırlayan Hülya Avşar, "Sana bakınca aklıma seks geliyor" sözleriyle ünlü şovmene zor anlar yaşattı.

Bu liste uzayıp gidiyor. Özgecan Aslan'ın katledilme haberinin olduğu sayfada. Haber listesinde ön sıralarda ki başlıklar, bunlar. Aynı günün haberleri!  Başka günlerin yada derleme yapılmış, değil!

Sanatçılarda olaya çok tepki göstermişmiş. Sapıklık varda sizin bunda hiç mi payınız yok. Yada reyting hedefleyen magazin basınının, frikik avcısı şipşakçıların veyahut cinsellik espirileriyle mahremiyeti ayyuka çıkaran şebeklerin, yüzlerinde de Özgecan'ın kendini kurtarmaya çalışırken bıraktığı tırnak izleri yok mu?

Suçu işleyen canilerin;  Hiç bir affedilir tarafı yok. Hiç merhamet gösterilecek bir yanıda. Lakin o sapıkların iştahını artıran, ellere varda bize yok mu dedirten. Kendi sapkın iç dünyalarında bu olaya mazeret olan, siz medya soytarılarının paylarıda var.

Şeriat kanunlarını barbarlıkla aynı kefeye koyan  zihniyet, kabak kendi başında patlayınca idam gelsin, hırsızın kolu kesilsin demeye başladı.

Sen!  Bir babanın evladını öldüren katilin canını, Devlette olsan bağışlayamazsın.

Bir annenin yanan yüreğine  bir nebze olsun teselli vermek istiyorsan,  o canilerin ipini, o anaya çektirmek zorundasın.

Devlet hukuku işletemezse işlettiği hukuk adaleti sağlamazsa daha çok Özgecan'lar katledilecek demektir. Devleti yönetenler, milletin vekilleri! Mahşerde bunun hesabını veremezsiniz!

Davaya müdahil olacağız diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, böylelikle sorumluluğunu yerine getirdiğini sanıyorsa yanılıyor. Bu fakir avuntusudur. Seminerler, toplantılar, yemekli davetlerde kadına yönelik şiddetin önlenmesine çözüm aramayı artık bırakında. Milletin bütçesini boşa harcamayın!  Çözüm açıktır;  Kısasa kısas, işkenceye işkence, CANA CAN!

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran