Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DÜŞMANIMDIR

2014-08-05 00:00:00
1638 OKUNMA

Levent SERDAR

Konuşmanın bütünü titizlikle okunmalı.  Bir kısmını acizane açıklamak istedim. Su uyur, sizde uyursanız kabusla uyanırsınız.
Gülen'in ikinci bedduasını, onlara göre mübahale olan kısmını da içeren konuşmayı kastediyorum.

Pers( İran ) düşmanlığı yaptıklarını biliyoruz. Bu çok ayrı ve çetrefilli bir konu. O yüzden millet olarak bilinçli olmak zorundayız. Düşmanımızın da düşmanı, düşmanımız olduğunu unutmamalıyız. Öncelikle;
Şu cümlelere ve parelel bedduasına dikkatinizi çekiyorum.
Şifrelenmiş bir dizi talimat içeriyor.

''Her hâlimizde, her tavrımızda, her davranışımızda, iman-ı ekmel, ihsân-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rıza-yı ekmel, yakin-i ekmel demeli, hayatımızı bu atkılar arasında bir dantela gibi düzgün işlemeye bakmalıyız. ''

Ekmel'e oy atın. Bunu çocuklar bile anlıyor. Cemaatten öte örgüt olduğunu ilanı ediyor.
Ekmel'e iman edin; kayıtsız şartsız tabi olun.
Ekmel'e İhsan edin; Yardımda bulunun, karşılık beklemeden bütün gücünüzle yanında durun.
Ekmel'e ihlaslı olun;  Samimi olun,  yani takiye yapmanıza gerek yok, o da  sizden olduğu için kendinizi ona tanıtmaktan kaçınmayınız.
Ekmel'in rızasını kazanın; Sizden istediklerini yerine getirin.
Ekmel'e yakın olun; Onunla birlikte olduğunuzu ilan edin.
Bütün bunları yaparken onları bir ağ gibi sarın, çıkış yolu bırakmayın.

Gülen'in Mübahalesi de şu;
“Kim paralelse, Allah onun belasını versin. Kim sülükse, Allah onun bin belasını versin. Sülüklerin evlerine ateş salsın, yuvalarını başlarına yıksın. Bizsek yani. Kim çeteyse… kim örgütse… kim silahlı örgütse… kim milletine kötülük yapmak istiyorsa… kim milletin hakkı olan arpa kadar bir haram yemişse, Allah onun belasını versin! Bunu söylerken kendi adınıza söyleyin!''

Kim parelelse derken şunu ilan etmiyor mu?
Biz gerçek devletiz! devlet olan hükmeden güçlü olan biziz ve sizler halkın oyuyla seçilmişler. Çoğunluk olanlar asıl, siz parelelsiniz. Bizim hakkımız olana saldırıyorsunuz. Çete olanda sizsiniz,  çünkü meşru olan biziz. Asalak olanda sizsiniz, bizim olanı alıyorsunuz.

Milletten bahsediyor. Türk milleti olduğunu sanmayın, hakkınızı savunuyor diye aldanmayın!  Çünkü; Onlardan olmayan; Onların millet kavramı içinde yer alamaz.

 Bu yahudilikte de böyledir. Yahudi olmayana Goyim denir. Dolayısla goyimlerin öldürülmesinde bir günah yoktur. Günümüzde ki Musevilikte insan değil, Yahudi öldürmek yasaktır. Onlardan faiz alınır,  zina yapılabilir. Dolayısıyla kan akıtma sebepleri bizleri,  keklemeye çalıştıkları gibi Mesih gelmesi için değildir. Bizi hiç olarak, köle olarak, goyim olarak görmelerindendir. Bu yüzden asla değişmez ve zulümleri kıyamete kadar bitmez. Barış sözleri, zaman kazanmak için kullandıkları laftan öteye geçmez. İranlıların bir kısmıda kendilerinden olmayanı yezidi ilan eder. Kendilerine sünni olarak tanıtanların bir kısmıda şiileri kafir ilan eder.

Gülen cemaati,  bir Pers saldırısından söz ediyor. Yani İran'ın devletimiz içinde ki istibarahat faaliyetlerinden. Şimdi bizler,  bunların, hainliği karşısında bu sözlerinin, bir fitne olduğunu düşünüp, bu konuyu görmezden gelirsek, yine tuzağa düşmüş. Dantele gibi sarılmış oluruz!!!

 Ciddi manada böyle bir faaliyet söz konusu ve paralel olan bu yapı kendi parelelliğini deşifre edip. Bizlerle birlikte düşmanlarından bahsediyorsa; O düşmanları,  bizim dost algılamamız çok yanıltıcı olur. Suriye'de Esed'in yanında savaşan İran istibarahatı olduğunu ve Hameney'in kamuoyunun baskısına boyun eğmeseydi, İsrail'in saldırılarılarına karşı bir açıklama yapmayacağı gözlerden kaçırmamalıyız.  Bu baskılar karşısında saldırılardan bir hafta sonra kınamakla yetindiğine hepimiz tanık olduk. Hatay Reyhanlı'daki bombalı saldırı sonucu 52 vatandaşımızın öldüğünü ve İran istihbaratının baş şüpheli olduğunu unutmamalıyız.

Son olarak. Saf ve halisane duygularla bu örgütün mensubu olan Gülen'cilere;
Ebu cehil'de Bedir harbinde Allah'a şöyle mübahale de bulunduğunu  hatırlatmak isterim;    “Allah’ım! Bizimle akrabalık ilişkisini keseni, bize bilmediğimiz şeyleri getireni ve adamlarını helak et. Bu gün burada haklı olanı galip kıl haksız olanı perişan et.”  Evet, yanlış okumadınız. Ebu cehil'de tıpkı lânetli şeytan gibi Allah'ı biliyor ve mübalede bulunuyordu.

Bundan sonrası saflık değil, ahmaklık olacaktır. Açık ve seçik ortada olan. İyiliklerimizden bahsetmeyin derken bile yalan konuşan bu insana hala nasıl tabi olursunuz?  Ben, konuşmuyorum, susuyorum diyen birisi doğru sözlümüdür. Tabiki de hayır! Susuyorum derken o aslında konuşmuştur. Gerçekten susan birisi, hiç bir şey söylemez. Yaptığımız iyiliklerden bahsetmeyeceğiz derken iyiliklerinden bahsetmiş olmuyor mu? Bunun gibi nice örnekler, gizli sözler, gizemli ifadeler içeren bu konuşmayı bir de bu açıdan dinleyiniz. Allah'ın izniyle doğruyu görebilirsiniz, Rabb'imize samimi olarak dua edin. Rabb'imiz bizleri yanılanlardan eyleme ...

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran