Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

DEPLASMAN KABUSU

2017-11-13 18:08:22
2459 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Nasıl başlasam bilemiyorum. Geçen hafta şampiyonluk için umutlanmıştık, şimdi bütün umutlarımızı yitirdik. Bir türlü arzulanan futbolu yakalayamıyoruz. Nasıl olacak böyle Osman Hocam ?
 
Sakaryaspor üst üste ikinci deplasman maçından da puansız döndü. Dış saha da 6 puan bırakan Yeşil-Siyahlı ekibimizde kabus devam ediyor. Bir türlü istenen oyun sergilenmezken Osman Özdemir'in geleceği tartışılır bir duruma geldi. Yönetimin bu kötü gidişe ne zaman dur diyeceği de taraftalar tarafından merak ediliyor.
 
Hatalardan dönüldü diye düşünürken aynı şeyler tekrarlanıyor. Sezon başından beri çok güzel bir oyun oynadığımızı zaten söylememiştik. Fakat bu kadar rezil bir futbol da daha önce görmedik. Osman Hocam ALLAH aşkına farklı maçları mı izliyoruz? Ferhat kötü iken Serdar'ın dakika 46'da oyundan alınmasına anlam veremiyorum. Adam kovalayan, rakibe ilk basan, top almaya giden bir oyuncudan bahsediyorum. Mahir'e ne demeli? Bu ısrar niye? Tamam Ramazan Çevik kötü oynuyordu o zaman Fatih'le değişmek doğru. Ama Mahir-Serdar değişikliği niye? Çift forvet ile farklı bir taktik anlayışına mı geçtik? Eğer öyleyse Ramazan-Mahir değişimi olması gerekmez mi? Talha'yı kaydırırsın kanada. Klasik 4-4-2 olur sana. Serdar'ı çıkardığın için Coşkun sakatlanınca Murat'ı oyuna almak zorunda kaldın. Niye ? Çünkü rakip kontra ataklarla gelmeye başladı. Bize gol lazım. Hücum etmek lazım. Bizim taktik anlayışına ne oldu? Döndük maçın başına... Aynı başladığımız gibi. Böyle bir teknik idare yok. Yediğimiz gole gelicek olursak. Klasik bir Ramazan Sal hatasına Tufan'da eklendi. Burak Bekaroğlu'nun rakip karşısında ayağının dolanması ile gelen talihsiz bir gol. Şaşırıyormuyuz? Hayır... Hocam bu bazı oyuncu ısrarlarından vazgeç. Bak bu maç bir milat olsun. Ramazan Sal defans da ne denli hatalar yapabileceğini kaç maçtır gösteriyor zaten. Zafer'e ver şu formayı... Topu Beykan'a taşıma ısrarların da kurtulmalıyız. Bunu çok açık bir şekilde gösteriyoruz. Rakip üç kişi ile oyuncuya baskı kurduğu zaman hiç bir verim alamıyoruz. Maziye gidersek biraz napıyorduk? Erçağ, Fatih ile kanat değiştiriyordu. Farklı atak şekilleri deniyoduk. Beykan'a Talisca modeli yapmalı, serbest bırakmalıyız. Talha, Ferhat'da kötü olunca üretkenlik anlamında bir şey yapamadı. Serdar'da bu yüzden oyun kurmada zorlandı. İlk yarı hiç pozisyonumuz yok neredeyse. Ama Talha'nın defansif anlamdaki mücadelesi fena değildi. Mahir'e diyecek bir lafım yok. 6 pasdan gölü atmalısın arkadaş. Sen golcü isen o golü atacaksın. Topu ayağında çok gereksiz tutuyor, çalım atmaya çalışıyorsun. Senin pas verip içeri kat etmen gerekiyor. Coşkun'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Yoksa sıkıntı daha da büyük olur gelecek haftalarda... İkinci yarı girdiğimiz pozisyonlar oldu. Yalnız  gole çeviremedik. Bunun yanında verdiğimiz çok da pozisyon oldu. Hatta rakibin pozisyonları daha da netti. Ercüment'e gelecek olursak. Ne kadar tecrübeli olursa olsun bazen çok gereksiz hareketleri var. Hiç tasvip etmiyorum. Ramazan Sal'ın görmüş olduğu sarı karta değinmeden geçemeyeceğim. Senin ne işin var abi hücumda? Topu kazandıysak ilet orta sahaya, sanki asits yapacaksın. Ayağında top varken sarı kart yedin. Çok komik değil mi? 
 
Osman Hocam sizden tek ricam formayı hak edene vermeniz, hiç bir oyuncu üzerinde bu kadar ısrar etmemenizdir. Çok alternaitfli bir kadromuz var. Kötü oynayanın yerini dolduracak potansiyelli oyuncularımız kulübe de...
 
Sakaryaspor'dan övgü ile bahseden, Tatangalar efsanesini izleyicilere tanıtan, Osman Özdemir hocamıza vefa örneği gösteren Kon TV spikerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bizden şampiyonluğun en büyük adayı olarak bahsederken vermiş olduğu bir notu sizlere tekrar hatırlatmak isterim. "Sakaryaspor'da Batuhan Karadeniz, Erçağ Evirgen ve Sezer Badur hazır olmadıkları gerekçesiyle Konya'ya getirilmeyen oyuncular" diyerek ne ima etmiş olabilir?
 
 
Taktir sizin... Saygılarımla...
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran