Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

BU FUTBOL YETER Mİ?

2020-02-18 17:20:36
2746 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor bu hafta kritik bir galibiyete imza attı. İç saha da alınan 3-0'lık skor Van Spor-Velimeşespor maçının ertelenmesi ile birlikte bizi Play-Off potasına soktu. Lider ile aramızdaki 12 puanlık farkı düşündüğümüzde bu hafta puan alıyor olmamız gerçekten çok önemliydi. Eğer Çarşamba günü deplasmanda kayıp yaşamaz ve Pazar günü Bandırmaspor'u evimizde mağlup edebilirsek Sakaryaspor adına yeni bir umut ışığı olabilir.
 
Kırşehirspor Belediyespor maçına değinecek olursak ilk yarı oldukça zorlandık. Pozisyon üretme de sıkıntılarımız vardı. Mücadelenin büyük çoğunluğu orta saha da geçti. Rakip takım bize göre daha organizeydi. Eğer girdikleri pozisyonları değerlendirebilselerdi maçın seyiri bambaşka bir yere gidebilirdi. Bir pozisyon vardı ki maçın dönüm noktası deyebiliriz. İlk önce direk sonra Oğuz daha sonrada kale dibinde kaçan şans. Kalemizi ALLAH korudu desek yeridir. Özellikle defanstan çıkışlarda yaptığımız bireysel hatalar bu tür pozisyonlar vermemize sebep oluyor. Daha dikkatli ve garanti oynayarak oyun kurabiliyor olamamız lazım. Yoksa Oğuz her maç bizi kurtaramaz.
 
İkinci yarı biraz daha toparlanmış bir Sakaryaspor vardı. Oyuncu değişikliklerinin de bunda etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Onur Eriş'in sonradan oyuna girmesi daha verimli oluyor. Şaban Hoca ilk 11'de de saha ya sürmüş ama bu derece katkı alamamıştı. Abdülaziz her zamanki gibi yine fırsatları kaçırmaya devam ediyor. Sakaryaspor'un Berk İsmail üzerine kurulu bir oyunu şuan için bu bize katkı sağlıyor ama gelecek için farklı alternatifler üretmeliyiz. Takımın istek ve arzusu var ama bunu oyuna tam olarak yansıtmada zorluklar yaşıyoruz. Kırşehir Belediyespor bizim için ölçü olmamalı. Gelecekteki maçlarımızın daha zorlu geçeceği aşikar. Play-Off'u da düşünüyor olursak daha organize ve sağlam bir oyun tarzı benimsemeliyiz. 
 
Staddaki doluluk oranına baktığımızda takıma biraz da olsa güvensizlik var. Cumartesi maçı olmasının yanında daha iyi futbol ve inançla taraftar yine stadı dolduracaktır. Yeter ki bizlere yürekten oynadığınız o güzel futbolu gösterin.
 
Saygılarımla...
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Benzin ve motorine zam geliyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran