10 K Grup
Ellidört Park

AKLINIZDAKİ FİKRİ SAKLAMAYIN

2014-06-13 00:00:00
1129 OKUNMA

Ferhat SAĞLAM

Akyazı gibi küçük bir ilçede başarılı olmak çok kolay olduğu gibi aynı zamanda çok da zordur. Başarının amacı ve bir nedeni olmalıdır. Her başarı için bir tecrübe her tecrübe içinde hatalar yapılmaktadır. Bir işin veya iş yerinin başarısını söylemek abes olsa da kıskanmak veya çekememek her yerde gözlemlenir.

Akyazı’da bunu söylemek pek mümkün olmasa da istisnalar her zaman vardır. Başarısını takdir ettiğim ve hemen her konuna düşüncesine aldığım bazı insanlar vardır. Her insan önce büyüklerinden daha sonra yapmak istediği işle ilgili bilgi ve tecrübesi bulunan insanlardan fikirlerini alır. Alır almasına ancak iş fikri aldığı kişi eğer aynı işe ile meşgul ise kesinlikle bu iş fikrini önermez. Bu belki gerçekten iş sıkıntılı olduğu içindir beklide kendisine bir rakip olarak gördüğü içindir.

Akyazı’da fikrini her zaman önemsediğim iş adamlarından bir tanesi Ali Yıldırım’dır. Her zaman yeni fikirlere açık olan Ali Yıldırım kendisine gelen her fikri değerlendirir. Şimdiye kadar beklide yüzlerce fikirle kendisine gittiğimde eğer iş ile ilgili fikri var ise açıklamasını yapar eğer fikri yok ise üst düzey kişiler ile fikir alışverişinde bulunur ve size o şekilde cevap verir. Gazeteciliğe ilk başlama nedenin Ali Yıldırım’ın 2010 yılında yazdığı
http://akyazihaber.com/yazidetay.?id=66 bu yazı ile başlamıştır. Sessiz Sedasız büyüyorlar. Evet onlar sessiz sedasız büyüyorlar ancak onlarında bir fikri vardı ve gerçekleştirdiler. Aslında ben bir düşünce ile Ali Yıldırım’ın yanına gitmiştin ancak bana gösterdiği ilgi ve düşünceleri ile daha değişik fikirler ile çıktım yanından. Bana aktardığı düşünce ve fikirleri ile çok başarılı işler yaptığıma inanıyorum.
Herkesin fikri alınmaz nedeni ise kimi sizi geçiştirmek için kimi ise işi yapamayacağınızı düşündüğü içindir. Fikirlerini önemsediğim bir diğer kişi ise Ak Parti Akyazı Belediye Meclis Üyesi olan genç ve başarılı iş adamı jeofizik mühendisi Uğur Kılıçoğlu. Başarı ve azim konusunda her zaman kendisini örnek aldığım ve her konuda bana desteğini esirgemeyen kişidir Uğur. Çok genç yaşta ticaret ile uğraşmaya başlayan işçi olarak da çalışan ve şuanda bir işyeri ortağı olan Uğur Kılıçoğlu benim gözümde para ile değişmeyen insanlar kategorisindedir. Hemen her fikrimde benden desteğini esirgemeyeceğini bildiğim Uğur Kılıçoğlu’na gittiğim her fikirde sonuna kadar yanımda olmuştur ve olmaya da devam ediyor.

Şimdi sizler bunları neden yazdığımı hala anlamamış olabilirsiniz ancak insan hayatı boyunca böyle güzide insanları bir daha bulamaya bilir. Fırsatı varken sizlerde kendi fikrinizi birileri ile paylaşın belki sizinde karşınıza Ali Yıldırım gibi fikirleri her zaman önemseyen sizlerin hayatınızı değiştirecek fikirler veren birisi veya Uğur Kılıçoğlu gibi sizin fikirlerinizi hayata taşıyacak birileri çıkabilir.

Akyazı’da her bireyin binlerce fikri vardır bu fikirlerden bir tanesi beklide Akyazı’nın çehresinin değişmesine vesile olabilir.
Sevgi ve Saygılarım İle

Ferhat Sağlam

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup