YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Ak Seçimler

2014-09-27 00:00:00
1891 OKUNMA

Ferhat SAĞLAM

Akyazı’da bayram telaşının yanı sıra Ak Parti yeni ilçe başkanını seçecek. Parti üyeleri ve Akyazılıları yakından ilgilendiren bu seçimlere çok az bir zaman kaldı.

Mevcut başkan Feyzi Bora yaptığı çalışmalar ile herkesin gönlünde. Tekrar seçilmesi olağan bir başkan. Ancak yönetim kurulu için aynı şeyleri söylemem mümkün değil. Böyle bir başkana daha aktif bir yönetim lazım. Yönetim kurulu üyelerine şimdi gidin sorun yarısı partide ne görev yaptığını bilmiyordur.

Bu bilmemezlik onların suçumu evet bir parti yönetiminde bulunup da ne görev yaptığını bilmemek olmaz, olamaz.

Yeni yönetimin Akyazı’ya yeni bir şeyler katmak için çalışacağı konusunda herkes hem fikirdir buna eminim ancak Ak Parti tek bir parti değildir muhalefetin nefesini ensesinde hisseden bir partidir.

Bunun en güzel örneği Saadet partisidir. Belediye meclisinde encümeni olmamasına rağmen muhalefetini en yararlı şekilde yapan partidir. MHP ilçe meclisinde bulunmasında rağmen Saadet Partisi kadar etkili değil.

İlçe yönetimine girecek veya aday olacak büyüklerim ve arkadaşlarımdan ricam ben Ak Parti yönetimindeyim demek için gitmeyin oraya bırakın işini en iyi şekilde yapacak çok azimli insanlarda var.

İlçe başkanlığı için geçen isimler arasında en göze çarpan isim başta da söylediğim gibi feyzi bora gözüküyor.

Ak Parti ilçe başkanı kim olur bilinmez ancak yeni seçilecek başkan da eski başkanlar gibi yönetim kurulunu çalışmayan yada çalışsa da bazılarının çalışmamasından dolayı çalışmıyor izlenimi veren bir yönetim oluşturmaz.

Çünkü iktidar partisinin ilçe yönetimi güçlü ve istikrarlı olmalı.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)