Özel Berrak Anaokulu

Adres
İnönü mah. 7015 sk. No:16 Akyazı/SAKARYA
Sabit Telefon
0264 418 59 59
Faks
Cep Telefonu
0542 237 8816
Web Sitesi
Görüntüleme
39446
Kategorideki Özel Üyeler
Özel Berrak Anaokulu
Özel Berrak Anaokulu
Özel Berrak Anaokulu
Özel Berrak Anaokulu
Özel Berrak Anaokulu
Özel Berrak Anaokulu
Özel Berrak Anaokulu

0-6 yaş arası çocukların en temel insan hakkı olan Erken çocukluk eğitimine önem veren veliler bizimle iletişime geçmeden çocuğunuzun eğitimine karar vermeyin. 
 
Erken çocukluk eğitimi en temel insan hakkıdır. 0-6 yaş arası çocuğun en hızlı geliştiği dönemdir ve çocukların zihinsel, bedensel ve dil gelişimi 6 yaşına kadar büyük ölçüde tamamlanır. Dilsel, zihinsel, sosyal ve duygusal açıdan gelişmiş çocuklar sorun çözmede daha yetkin olurlar.
 
Özel Berrak Anaokulumuzda her çocuk özeldir ve bir tanedir. Her çocuğun istek ve ihtiyaçları önemlidir. Çocuğun ihtiyaçlarına cevap vermek temel prensibimizdir.   Okulumuz; çocuklarımız için eğlenerek öğrendikleri, sosyalleştikleri, kendilerini keşfettikleri, olumlu benlik geliştirdikleri, keyifle beslendikleri, öz bakım becerilerini gerçekleştirdikleri bir yaşam merkezidir.   Yine çocuklarımız okuldaki etkinlikler sayesinde estetik ve yaratıcılık, çevresel duyarlılık, bilimsel merak konularında farkındalık geliştirmektedir. 
 
Özel Berrak Anaokulu olarak Eğitimdeki bir diğer prensibimiz ise çocuklarımızın akademik becerileri öğrenmelerinin yanı sıra duygusal zekâlarını geliştirmektir. Duygusal zekası yüksek olan çocuklarımızın hayat başarısının yüksek olacağı ve daha üretken olacağı inancındayız. Ayrıca her yüzyılda olduğu gibi içinde bulunduğumuz yüzyılda da kaliteli eğitim alan duygu eğitimi gerçekleştirmiş bireyler toplumlara yön verirler. Duygu eğitiminde de amaç kendini tanıyan, potansiyelini bilen, duygularını yerli yerinde kullanabilen bireyler yetiştirmektir. Duygu eğitimi almış bireyler mutlu olmayı başarabilmektedir.  
 
Çocuklarımızın sağlığı için temiz ve hijyenik eğitim ortamları, geniş bir fiziksel alan, beden eğitimi aktiviteleri. Açık hava ve bahçede ekili alan gibi donanımlar okulumuzun veliler tarafından tercih sebeplerinden biridir.
 
Dengeli ve yeterli beslenme için hazırlanan yemek listeleri ve kullanılan kaliteli besin malzemeleri sayesinde çocuklarımız için yemek saatleri keyifle geçirilen vakitler olmaktadır. Tam gün eğitim uygulamasında sabah kahvaltı, öğlen yemeği ve ikindi ara öğün niteliğinde yemek verilmektedir. Beslenme programındaki amacımız; her çocuğun her gıdayı severek yemesi; dengeli ve yeterli beslenmeyi alışkanlık olarak içselleştirmesi, yemekte uyulması gereken görgü kurallarını öğrenmesidir. 
 
Manevi destek için değerler eğitimi, çocukların İslam dininin değerlerinin insan hayatına anlam kazandıran olgulardan biri olduğunu fark etmelerini, Kur’an-ı Kerim’i ses ve şekil olarak tanımalarını, sağlıklı bir din ve ahlak gelişimini sağlamak da bir diğer amacımızdır. 
Öğrencilerimizi çeşitli etkinliklerle bireysel ve sosyal alanlarda da geliştiriyoruz. Anaokulu çocuklarını bireysel ve sosyal yönden geliştirmek, onların gelecekteki başarılarının temel taşlarını oluşturur.
 
Bu amaç doğrultusunda hazırlanan çalışmalarla öğrencilerimize müzik eğitimi ile seslerini doğru kullanmayı, görsel sanatlar ile kendilerini resim yoluyla ifade etmeyi, beden eğitimi dersleri ile vücutlarını eşgüdümlü kullanmayı, satranç dersleri ile düşünme, tasarlama ve strateji uygulama becerilerini, halk oyunları, jimnastik ve bale eğitimi ile bedensel ve estetik becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.
 
Sizde çocuğunuzun Dilsel, zihinsel, sosyal ve duygusal açıdan gelişmiş çocuklar olmasını, sorun çözmede daha yetkin bireyler olarak yetişmesini istiyorsanız bizimle iletişime geçin.
 
 
Daha Başarılı Bir Gelecek İçin! 
Özel Berrak Anaokulu
 
Fatma Kuş
0542 237 88 16
0264 418 59 59
 
İnönü mah. 7015 sk. No:16 Gökkuşağı evleri önü Akşemsettin camii arkası Akyazı/SAKARYA