Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

SVR Ürünleri

19-12-2016 19:36:47 - YAŞAM
SVR Ürünleri

SVR Laboratuvarları ürünlerini büyük bir aile şirketi olarak müşterilerinin hizmetine sunmaktadır

Hardal Burger Akyazı

Eczacı Başkan Cyril Veret, anneannesinin 50 sene önce çıktığı bu tutku dolu hikayeyi devam ettirerek hatta çok daha ileri taşıyarak bugünlere gelmiştir. İlk günkü formülleri koruyan ve geliştiren Veret, babasının da bir bilim adamı olması sayesinde dermatolojik alanda ileri bir endüstriyel çağa erişmiştir. Tutkuları ile birlikte SVR laboratuvarlarını da bilimin ışığında büyüten marka, kalite standartlarını da gün geçtikçe artırmıştır.

50 yıldır sektörde olan SVR, bugüne kadar kazandığı güven ve itibar sayesinde 50’den fazla ülkede hizmet vermekte ve eczacılar, dermatologlar ve bağlı müşterileri ile sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır. 2011 senesinde laboratuvarlarındaki araştırma ve entegre tesisler için 11 milyon Euro’luk bir yatırım yapan SVR, yarının en büyük kozmetik şirketini inşa etmiştir. Büyümesini ürün kullanıcıları, satış geliştirme ve pazarlama ekibiyle güçlenerek devam ettiren SVR, uluslararası pazarlarını da kalitesi ve etkinliği ile fethetmeyi başarmıştır.

Cyril Veret, insanların mutlu olabilmesi adına geliştirdiği özel formüllü ürünleri ve ürünlerinin ambalajlarında kullandığı maddeler ile de nasıl bir duyarlılığa sahip olduğunu göstermektedir. Ortaklarının tutkusu, mükemmellik arzusu ve cömertlikleri sayesinde yüksek kalite standartlarına sahip olduklarının da altını çizen Veret, sürekli çalışan ortakları olmadan böylesi bir büyümeyi gerçekleştiremeyeceğini de net bir şekilde ifade etmiştir. "Bize yaşam tarzınızı ve cildinizin ihtiyaç duyduklarını anlatın, bizde sizler için kurulan laboratuvarlarımızda size etkin, özel ve aktif ürünler geliştirelim” ifadeleri ile müşteri memnuniyetini hangi seviyede yaşadığını gözler önüne seren marka, tüm cilt tipleri ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiği son teknoloji destekli ürünleri ile de fark yaratmaktadır.

SVR Ürünleri en kaliteli içeriklerle zenginleştirdiği ve klinik testlerle etkinliğini ispat ettiği ürünlerini çeşitli seriler altında piyasaya sürmektedir. Dermatologlar tarafından önerilmekte olan ve cilt problemlerinin giderilmesinde oldukça etkili çözümler sunan SVR Güneş Kremi serisi, pigment bozukluklarının giderilmesine ve yeni leke oluşumunun engellenmesine yardımcı SVR Leke Kremi serisi, yağlı ve akneye meyilli ciltlerin mat görünüm kazanmasına yardımcı olan, yağ oranı dengeleyici etkiye sahip SVR Sebiaclear serisi, kızarık ve hassas ciltlerin bakımını sağlayan, rozasea rahatsızlığının tedavisine yardımcı SVR Rubialine serisi, anti-aging bakım serisi olan, aynı zamanda daha sıkı ve genç bir cilt görünümünün kazanılmasına yardımcı SVR Specilift, cilt bariyerini güçlendiren, vücut ve yüzün gerekli olan ihtiyaçlarını karşılayan SVR Topialyse serisi ve hasar görmüş ciltlerin bakımını hedefleyen, irrite olan ciltlerin tedavisine yardımcı SVR Xerial serisi ürünleri, SVR markasının en çok tercih edilen ürünlerinin oluşturduğu seriler olarak göze çarpmaktadır. Ve son olarak svr ruboril serisi kızarıklık ve damar prpblemleri için uygun ürünlerdir.

Ambleminde gül ve yılanı kullanan SVR markası, güzellik ve sağlık arasındaki mükemmel uyumu temsil etmektedir. Kullanıcılarına doğal güzelliği sunmakta olan SVR markası ürünleri uygulama sonrasında kullanıcılarının sağlıklı ve güzel bir görünüm kazanmalarına yardımcı olmaktadır. SVR markası ürünleri cilt üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmayan ürünler olduğundan dolayı pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Ciltteki problemleri kısa sürede gideren etkisi ile tanınan ürünler geliştiren SVR markası, cildin taze ve genç kalmasını sağlarken, uygun fiyatı ile de rakiplerinin bir adım önündedir.

Svr  markasının tercih edilir olmasının pek çok sebebi olmasına rağmen, güvenilirliği ilk sıraya koyabiliriz. Her ürünüyle kendini kanıtlamış olan markayı uzmanlar ve dermatologlar da onaylamıştır. Sizler de cilt tipinize uygun, sorunlarınızın çözümüne ilişkin en etkili formülasyonlarla üretilen SVR ürünlerini tercih edebilir ve etkisini kısa süre içinde gözlemleyebilirsiniz.

Marmara Göz
Nafaka davasında alışılmışın dışında karar
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden