Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

FETÖ'den aranan Yargıtay eski üyesi Sakarya'da yakalandı

25-08-2016 20:22:06 - SAKARYA
FETÖ'den aranan Yargıtay eski üyesi Sakarya'da yakalandı

FETÖ’den aranan Yargıtay eski üyesi Sakarya’da yakalandı

Özgür Adımlar

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Yargıtay seki üyesi M.A ile F.Ç isimli şahısla yakalayarak gözaltına aldı.

Sakarya Valiliğinden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile bağlantısı olduğu tespit edilen F.Ç.(41) isimli şüpheli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalandı. Şahsın ev işyerinde yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 11 Adet MKE yapımı 7.65 mm çapında tabanca fişeği, 1 adet 9 mm. çapında tabanca fişeği, 2 adet tabanca şarjörü, 12 adet çeşitli marka ve modellerde cep telefonu, sim kartlar, Laptoplar, Ipadler, DVD, CD, hafıza kartları, flash bellekler, video kasetler, FETÖ/PDY terör örgütü elebaşına ait kitaplar ve gazeteler ele geçirildi.  

 

Eski Yargıtay Üyesi

Yine bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü suçundan Ankara 3. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından aranan Yargıtay eski üyesi M.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı.  

 

Her iki şahıs da emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 

 

Kaynak Medyadetay

 

 

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden