Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Gündüz Hacıeyüpoğlu Adaylığını Açıkladı

06-05-2016 10:16:00 - İLANLAR
Gündüz Hacıeyüpoğlu Adaylığını Açıkladı

Ömercikler Mahallesi Muhtarı Zeki Rençber’in vefatının ardından tekrar yapılacak seçimde Gündüz Hacıeyüpoğlu adaylığını açıkladı

Ömercikler Mahallesi Muhtarı Zeki Rençber’in vefatının ardından 5 Haziran 2016 Pazar günü tekrar yapılacak olan Muhtarlık seçimlerinde Gündüz Hacıeyüpoğlu muhtarlık için adaylığını açıkladı.

 

GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KURTARMALIYIZ

 

Emeklilik yaşını doldurmuş kişilerin artık bu tip görevler talip olmaması gerektiğini gençlere yol vermeleri gerektiğini söyleyen Gündüz Hacıeyüpoğlu 5 Haziranda  Yapılacak seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Hacıeyüpoğlu “5 Haziranda seçildiğim taktirde özellikle gençlerimiz için mücadele edeceğim. Ömercikler Mahallesi lokalinin var olduğunu bilmeyen çok insan var. Lokalimizi genişletip, geliştirerek gençlerimize sosyal aktivitelerini gerçekleştirecekleri faydalı bir yer yapma düşüncesindeyim.

 

Gençlerimizi uyuşturucu ve alkolden uzak tutmak, onların topluma faydalı bir birey olmaları için elimden geleni ardına koymayacağım. Ömercikler mahallesi halkının bir çoğunun isteğiyle bu yola çıktığını dile getiren Hacıeyüpoğlu Halkımız bize iki yıl süre versin bize güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağım" dedi.

Gündüz Hacıeyüpoğlu Adaylığını Açıkladı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks