Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Mustafa Altıntaş ve Silah Arkadaşları Türkmen Dağını Anlattı

30-06-2016 15:32:54 - AKYAZI
Mustafa Altıntaş ve Silah Arkadaşları Türkmen Dağını Anlattı

Akyazı Kuzuluk’ta ikamet eden Mustafa Altıntaş Türkmen Dağında şehit düşen arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlamak için Sakarya’ya geldi.

Özgür Adımlar

Türkiye-Suriye sınırında bulunan Türkmendağı'nda Türkmen birlikleri ile Esed rejimi arasındaki çatışmalar devam ediyor. Akyazılı Mustafa Altıntaş Türkmen Dağına giderek, Esed rejimine karşı savaşıyor. 

Ağcabayır bölgesinde şiddetlenen çatışmalarda Şüheda Sahil Birlğinde cihat eden Yavuz Batur ve Zekeriya Aşkar, Esed rejimi tanklarının attığı top atışları sonrasında şehit oldu. İki Sakaryalının ölüm haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğarken, 2 kişinin cenazeleri Sakarya’ya geldi. Şehit düşen arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlamak üzere Türkmen Dağından Sakarya’ya dönen Altıntaş ve Silah arkadaşları Türkmen Dağını, hangi koşullarda savaştıklarını, neden gittiklerini, arkadaşlarının nasıl şehit olduğunu Akyazı Haber kameralarına anlattı.

 

“ Türkmen Dağı Ecdadın Mirası, Burası İkinci Çanakkale “ 
Sorularımızı cevaplayan Samsunlu Türk Mücahit Şüheda Sahil Birlği Sorumlusu Murat Soylu  “ 1 Yıldır Türkmen Dağındayım. Türk Milletinden devletinden Allah razı oldun gıda yönünden. En ufak bir şekilde sıkıntımız yok. Tek eksiğimiz lojistik destek. Son girdiğimiz çatışmada mühimmatımız zarar gördü. Lojistik anlamda yetersiziz. Rusya ağır silahlar, top, füzelerle geliyor. Rusya’ya logistik destek her yerden geliyor. Bize gelmiyor, görmedik. Biz Türk Milletinden cihat için destek istiyoruz. Türkmen Dağı Ecdadımızın mirası, burası ikinci Çanakkale “ dedi.

 

 

Kimse Beni Oraya Zorla Götürmedi
Mustafa Altıntaş Şehit düşen arkadaşı ile ilgili diyalogu ve neden gittiğini anlatarak “ Oraya giden kimse zorla gitmiyor. Şehadet şerbetini içmek herkese nasip olmaz. PKK, YPG,PYD vb .Türk Askerini öldürünce Televizyonlarda küfretmekten, günaha girmekten sıkıldım bunaldım. Kimse beni oraya zorla götürmedi. Kendi isteğimle gidip cihada katıldım. Türkiye’nin her yerinden mücahitler var ama az. Geçtiğimiz gün 2 Sakaryalı arkadaşımızı şehit verdik. Onlara nasib oldu şehit olmak. Şehit düşen arkadaşımı ben gönderdim mevziye, nöbet tuttuğumuz mevziler arasında en tehlikeli olanıydı. Aramızda ufak bir tartıştık kendisi ısrarla ben o mevzide nöbet tutacam dedi, şehit olacağını anlamış gibiydi. Allah şehadetini kabuletsin. Bizi takip eden dostlarımızdan Lojistik destek bekliyoruz. Ayet-i kerime var, kimi malıyla kimi canıyla cihat ederler. Biz canımızla cihat edenleriz. Malıyla cihat etmek isteyenleri bize destek olmaya davet ediyoruz “ dedi.

UB Group
Mustafa Altıntaş ve Silah Arkadaşları Türkmen Dağını Anlattı
Akgün Restoran Çorba
Mustafa Altıntaş ve Silah Arkadaşları Türkmen Dağını Anlattı
Mustafa Altıntaş ve Silah Arkadaşları Türkmen Dağını Anlattı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks