10 K Grup
Toprak Turizm

Küçük Çocuğun Dişleri Damağından Çıktı

21-12-2016 17:45:14 - AKYAZI
Küçük Çocuğun Dişleri Damağından Çıktı

Akyazı ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir anaokulunda boş bırakılan sınıfta bir çocuk feci şekilde yaralandı

Hardal Burger Akyazı
Akyazı’da üçüzler olarak bilinen 3 kardeşten Ahmet Hadi Yavuz kardeşleriyle gittiği anaokulunda feci şekilde yaralandı. 
 
Edinilen bilgilere göre Akyazı ilçe merkezinde bir anaokuluna giden 5 yaşındaki A.Hadi Yavuz iddiaya göre 23 kişilik sınıfta boş bırakıldılar başlarında görevli olmayan kreş çocuklarından bir öğrenci A.Hadi Yavuza itince önce dolaba oradan da kalorifer peteğine vurarak yaralandı. 5 Yaşındaki Yavuz’un dudağı patladığı, alt damak iki dişi koptuğu ve damağının yarıldığı öğrenildi. 
 
Kanlar içinde yaralanan çocuğa müdahaleyi anaokulu görevlileri yaparak ailesine haber verildi.  
İlk müdahaleyi yapan kreş görevlileri Aileye haber vererek beklemesine sinirlenen aile “hemen yakında bir sağlık ocağı var oraya götürmek yerine tuvalet kağıdıyla damaklarına tampon yapılmış. Dişleri de lavaboda duruyor” bu nasıl sorumluluk diyerek büyük tepti yaptı. 
 
A.Hadi Yavuz önce Akyazı Devlet Hastanesi oradan Sakarya eğitim ve araştırma hastanesine götürüldü. Damağına ve dudaklarına dikişler atılan küçük çocuğun iki dişinin de yerine takılması için çok sayıda özel doktara gidilse de dişlerin kopma anından sonra süte konması gerektiği konmadığı için dişlerin yeniden yerine takılamayacağı öğrenildi. 
 
Yavuz Ailesi anaokulu yöneticilerinden şikayetçi olacaklarını “ 23 kişilik bir sınıfta çocuklar başı boş bırakılmış, ayrıca kalorifer petekleri korumasız, önlemler alınmamış bu nasıl bir sorumsuzluktur. Olay olduğunda hemen yakında bulunan sağlık ocağına götürmek veya ambulans çağırmak yerine tuvalet kağıdıyla damağa tampon yapıp çocuk kreşte bekletilmiş. Bu yaşta bir dünya acı çekti.  Ana dişleri söküldüğü için 20 yaşına kadar bu çocuk dişsiz gezecek. Tüm bunlara rağmen anaokulu görevlileri bir kez olsun arayarak çocuğun durumunu da sormaması ayrı acı. Dedi.
 
AÇIKLAMA GELDİ
Kreş yetkilileri tarafından yapılan açıklamada özel bir günün kutlanması sırasında gerçekleşen bu kaza bizide çok üzmüştür olay öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları yiyecekleri okula getirdikleri sırada gerçekleşti. Sınıf öğretmenin Okulumuza gelen velilerle ilgilenmek maksadı ile kapıyı açmak için sınıftan ayrıldığı sırada olay gerçekleşmiş. Yaralanan öğrencimize ilk müdahaleyi yaptığımız esnada aileye haber verdik. Zaten ailede öğrencilere ikramda bulunmamız için okulumuza pasta getirmiş ve okuldan henüz ayrılmıştı. Aramamız üzerine öğrenci velisi hemen okula gelerek yaralı öğrenci kendileri alarak hastaneye götürdü dedi
Marmara Göz
Küçük Çocuğun Dişleri Damağından Çıktı
Akgün Restoran Çorba
Küçük Çocuğun Dişleri Damağından Çıktı
Küçük Çocuğun Dişleri Damağından Çıktı
Küçük Çocuğun Dişleri Damağından Çıktı
Küçük Çocuğun Dişleri Damağından Çıktı
Küçük Çocuğun Dişleri Damağından Çıktı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks