Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Kaymakam Kalaylı’dan Akyazı Haber e İade i Ziyaret

19-01-2017 19:10:21 - AKYAZI
Kaymakam Kalaylı’dan Akyazı Haber e İade i Ziyaret

Bir süre önce Akyazı ya atanan kaymakam Ömer Kalaylı Akyazı Haber e ziyarette bulundu

Hardal Burger Akyazı
Kaymakam Kalaylı iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.
Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Akyazı Haber ekibini ziyaret etti. Akyazı Haber Genel yayın yönetmeni ve imtiyaz sahibi Ali Yıldırım ile bir süre sohbet etti.
 
Kaymakam Kalaylı “ Bu makamlara halka hizmet için geldik. Görev süremizce Akyazı halkında en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Amacımız gayemiz budur. Bu makamı başkalarına devir ettiğimizde iyi işlerle anılmak bizi mutlu eder.”dedi.
 
İlçe konuları yanı sıra daha önce 3 ay ÇİN’de eğitim amacıyla görev yaptığını belirten Kalaylı daha önce ÇİN de Gezi ve ticaret için birkaç defa bulunan Ali Yıldırım’la sistem üzerine sohbette ettiler.
 
Kalaylı Akyazı güzel bir ilçe büyük bir ilçe daha güzel daha fazla güzellikleriyle anılması için bizde burada hizmet edeceğiz. İlçeyi tanıma ve ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Kaymakamlığımızın kapısı tüm vatandaşlarımıza açık sadece halk günü olarak algılanmasın normal zamanda da kapımızı çalan vatandaşlarımızın dertlerini dinleyeceğiz. Ve hep birlikte bu ilçeye daha güzel hizmetler yapcağız inşallah, İlçemizin güzelliklerini kamuoyuna yansıtma görevi üstlenen sizlere de büyük işler düşüyor. Bu nedenle işlerinizde başarılar dilerim. “ dedi.
 
Akyazı Haber Genel Yayın yönetmeni Ali Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Kalaylı’ya görevinde başarılar diledi. 
Akgün Restoran Çorba
Kaymakam Kalaylı’dan Akyazı Haber e İade i Ziyaret
Marmara Göz
Kaymakam Kalaylı’dan Akyazı Haber e İade i Ziyaret

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group