YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

KARATECİLERDEN BOŞ YOK

16-05-2016 17:12:17 - AKYAZI
KARATECİLERDEN BOŞ YOK

Akyazı Halk Eğitim Merkezi ve İlce Gençlik Spor Müdürlüğü Karate takımı sporcuları

Özgür Adımlar

Serdivan spor salonunda yapılan iller arası Karate turnuvasında Akyazı Halk Eğitim Merkezi ve İlce Gençlik Spor Müdürlüğü Karate takımı sporcuları 5 Altın 5 Gümüş 9 Bronz madalya toplamda 19 madalya kazandı.

 

9 il 38 spor kulübüne mensup 790 sporcunun katılımlarıyla Serdivan spor salonunda düzenlenen iller arası karate turnuvasına katılan Akyazı karate spor kulübü lisanslı Akyazı Halk Eğitim Merkezi ve İlce Gençlik Spor Müdürlüğü Karate takımı sporcuları elde ettikleri başarılarına yenisini eklediler.
Katıldıkları turnuvalarda Akyazı yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, haftanın altı günü yapmış olduğumuz çalışmaların neticesinde başarılarımıza yenilerini ekliyoruz. Önümüzdeki hafta Sırbistan da yapılacak olan yıldızlar balkan şampiyonasında milli takım adına ilçemizden 3 sporcu katılacak. Sporcularımız İlçemizi Sakarya’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.

 

Sporcuları motive etmek amacı ile desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini de belirten Antrenör Sezai Yolcuoğlu, turnuvalara katılabilmek için araç ve maddi desteklerini esirgemeyen Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan’a Akyazı halk eğitim merkezi müdürü Dursun Ali Yaman’a ve Bayraktar masaj salonu Recep Bayraktar’a velilerim sporcuları ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Derece yapan yapamayan tüm sporcularımı kutluyorum. Her Şey Akyazı Gençliği için. Durmak yok Şampiyon olmaya devam inşallah.

ALTIN MADALYA KAZANAN SPORCULAR
BURAK CAN ÖZTÜRK
ZEYNEP BİRİNCİ
MURAT KENAN ÖZEN
SALİHA YARIMBAŞ
ŞEYMANUR ATEŞ

GÜMÜŞ MADALYA KAZANAN SPORCULAR
HALİL İBRAHİM EKİNCİ
OĞUZHAN EKİNCİ
HASAN EFE AKTAŞ
HASAN AFVAN AYDOĞDU
EMRE COŞKUN

BRONZ MADALYA KAZANAN SPORCULAR
SUKEYNA YOLCU
BERRE YOLCUOĞLU
ERDEM AŞAR
ESRA KOCAKUZU
ENİSE ÖZDEMİR
BEYZA KINAY
SALİH KOPAL
AHMET HİKMET
MAHMUT HİKMET

 

UB Group
KARATECİLERDEN BOŞ YOK
Güven Yapı
KARATECİLERDEN BOŞ YOK
KARATECİLERDEN BOŞ YOK
KARATECİLERDEN BOŞ YOK

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayıp mürettebata ait olduğu düşünülen cansız beden bulundu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden