Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

FETÖ'nün "sır kutusu" her yerde aranıyor

26-08-2016 20:34:05 - AKYAZI
FETÖ'nün

FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün yakalanması için Acelle Yaylası'nda arama çalışmaları devam ediyor.

Hardal Burger Akyazı

Ankara'daki Akıncı Üssü'nde 16 Temmuz'da jandarma ekiplerince gözaltına alındıktan iki gün sonra sevk edildiği Ankara Batı Adliyesi Hakimi Köksal Çelik ve Asliye Ceza Hakimi Çetin Sönmez tarafından serbest bırakılmasının ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan Adil Öksüz her yerde aranıyor.

Darbenin planlayıcısı olduğu iddia edilen Öksüz'ün yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, çalışmalarına çok yönlü devam ediyor.

Öksüz'ün cep telefonu sinyalinin Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki Acelle Yaylası'ndan alındığı iddiaları üzerine yaylada da jandarma ekiplerince arama çalışmaları yürütülüyor.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan kontrol noktasının bulunduğu yaylaya giriş ve çıkış yapan araçları kontrol eden ekipler, Öksüz'ün gidebileceği her adresi tespit etmeye çalışıyor.

 

"21 dakikada bırakmaları çok garip"
Yayla sakini Mustafa Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adil Öksüz'ün daha önce yayladaki arkadaşlarının yanına gelip gittiğini belirterek, "Burada görüldüğüne dair yayla sakinlerinden duyum aldık. Ben görmedim, görsem tanırım, geldiğini söylediler." diye konuştu.

 

Yazıcı, jandarma ekiplerine arama çalışmalarında yardım ettiklerini fakat Öksüz'ün bulunamadığını belirterek, şunları söyledi:

 

"Bu adamı Akıncı Üssü'nde aldılar, hakimler bıraktı bunu. Bu adam suçluydu neden bıraktılar? Hakimleri açığa aldılar, tutuklama kararı diye bir şey duymadık. Bu adam suçluysa bundan daha fazla suçlu serbest bırakan hakimler. Sivil bir vatandaşın askeri üste ne işi var. Ben gidemem oraya. Öyle bir insanı 21 dakikada bırakmaları çok garip. Bunları açığa aldılar, öyle duruyorlar."

 

Yazıcı, bu olayın yayla için leke olduğunu dile getirerek, gerekenin yapılmasını istediklerini kaydetti.

 

"Elimden gelirse yakalayıp yetkililere teslim ederim"

"Vatan hainlerini burada zaten beslemeyiz, mümkün değil burada barınamaz." diyen Yazıcı, "Kimse yardımcı olmaz ona. Ben şahsen görsem ihbar ederim onu. Elimden gelirse yakalayıp yetkililere teslim ederim. Yayladaki herkes de aynı düşüncede. Bunun nereye gittiğini o hakimlere soracaksın." ifadesini kullandı.

Marmara Göz
FETÖ'nün
Marmara Göz
FETÖ'nün
FETÖ'nün
FETÖ'nün
FETÖ'nün
FETÖ'nün
FETÖ'nün
FETÖ'nün
FETÖ'nün
FETÖ'nün
FETÖ'nün

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group