Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

FEN İŞLERİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

21-09-2016 16:39:09 - AKYAZI
FEN İŞLERİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mezarlık yollarında kilitli parkeleri bakım ve döşeme çalışmaları başladı.

Hardal Burger Akyazı

İlçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam eden Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tüm Mezarlık yollarını bakıma alırken Karaçalılık mahallesinde mezarlık yolu kilitli parkeleri bakıma alma ve Taşburun mahallesinde Büz ve Künk döşeme  çalışmasına başladı.

 

İlçe genelinde Mezarlık yolları bakıma alındı

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı Karaçalılık mahallesinde mezarlığa giden yolda alt yapı çalışmalarına başlayan ekipler çalışmalar kapsamında kilitli parke bulunan yolda bozuk ve yıpranmış durumda olan kilitli parkeleri sökerek yenileri ile değiştiriyorlar.

İlçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve Mezarlık yollarının bakımı, varsa kilitli parke olan yollarının sağlamlaştırılması ve bozuk, kırık, yıpranmış durumda olanların yenileri ile değiştirilmesi amacıyla çalışma yapan ekipler Karaçalılık mahallesi zirvesinde bulunan mezarlığa giden yolda çalışmalara başlayarak vatandaşlar tarafından bu yolun rahat kullanılması amacıyla yolları güzelleştiriyorlar. 

 

 

Taşburun Mahallesinde Künk döşeme çalışmaları 

Hava şartlarının elverdiği koşullarda çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler ilçe genelinde alt yapı çalışmalarını sürdürürlerken il genelinde yağış alan bir bölgede olunması sebebiyle de ek yağmur suyu kanal çalışmaları, yoğun yağmur  yağışı sonrasında heyelan ve sel riski taşıyan yerlerin tespiti ve önlem alınması gibi çalışmalara da devam ediyorlar.

Çalışmalar kapsamında Taşburun mahallesinde alt yapı çalışmalarını sürdüren ekipler 400’lük 48 metre büz döşeme çalışması yaparak hem yol kenarlarında su birikmesini ve olası su taşkınlarını engelliyor hem de mevcut alt yapıyı kuvvetlendiriyorlar.

Ürdüç
FEN İŞLERİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Marmara Göz
FEN İŞLERİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
FEN İŞLERİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
FEN İŞLERİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden