Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

En Uzun Gecede Kitap Okudular

22-12-2016 11:30:12 - AKYAZI
En Uzun Gecede Kitap Okudular

Akyazı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 21 Aralık gecesinde etkinlik düzenlendi.

Hardal Burger Akyazı
21 Aralık yılın en uzun gecesi olması nedeniyle “en uzun geceyi kitapla aydınlatıyoruz” sloganı ile düzenlen gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.
 
Yapılan etkinliğe Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı,Garnizon Komtanı Çağatay Ergü, jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü  İbrahim Bedir, okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Okumanın öneminin vurgulandığı gecede konuşan Kaymakam Kalaylı “ Okumak toplumumuz için her zaman faydalı. Bilgi sahibi olmak sadece öğrenciler için toplumdaki her birey için çok önemlidir. İyi nesiller yetiştirebilmek için kitaplarla çok buluşmalıyız. Kitap okumayı bir alışkanlık haline getirmeliyiz. Çevremizdeki vatandaşları okumaya davet etmeliyiz. Biz kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli bir şekilde okuma etkinliklerine farkındalık kazandırarak, toplumu okuma bilincine alıştırmak istiyoruz “ şeklinde konuştu.
 
Etkinliğe katılan herkese kitap dağıtılarak, 21 Aralık tarihine uygun ve kitap okumaya farkındalık katmak amacıyla 21 dakika kitap okundu.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Çiğdem Yaylası'nda evlere girilip eşyalar dağıtıldı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden