Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR

03-01-2017 20:10:00 - AKYAZI
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu eğitim öğretimde yenilikler ve eğitime yeni yaklaşımlar projesi kapsamında birçok yenilikle öğrencilerin huzuruna çıkıyor

Hardal Burger Akyazı
Öncelikle Fatih Projesi kapsamında okullara takılan akıllı tahtaların aktif kullanılması için Okul Müdür Yardımcısı Sinan ŞAHİN öğretmenlere bir sunum yaptı. Sunumun amacı akıllı tahtaların işlevliğini anlatmak ve daha aktif olarak öğrencilerin eğitim öğretimine kazandırmaktı.
 
Akyazı İmam Hatip Ortaokulu ile ASEL YAYINCILIK, KİTAPÇIM arasında yapılan görüşmeler sonunda ASEL YAYINCILIK ve KİTAPÇIM, İmam Hatip Ortaokuluna eğitim materyali desteği sağlamayı taahhüt etti. Bu çerçevede akıllı tahtaya uyumlu bellek içinde Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler dokümanlarını okulun öğretmenlerine ücretsiz dağıttı. Dağıtılan bu dokümanların kullanımı için ASEL YAYINCILIK Bölge Satış Temsilcisi Emir SOLMAZ tarafından Akyazı İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerine bir sunum yaptı. Bu sayede öğretmenler anlattıkları dersleri sözel olarak anlatmakla kalmayacak harita, resim, soru, video gibi görsellerle de dersler desteklenmiş olacak.
 
KİTAPÇIM Genel Koordinatörü Bülent SÜT, Akyazı İmam Hatip Ortaokuluna eğitim desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.
Marmara Göz
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR
Ürdüç
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden