Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Dr Cevat Yıldırım Hakkında Haber Yapılarak Hedef Gösterilmesine Tepki Gösterdi

22-07-2016 00:30:13 - AKYAZI
Dr Cevat Yıldırım Hakkında Haber Yapılarak Hedef Gösterilmesine Tepki Gösterdi

Dr.Cevat Yıldırım Damadıyla ilişkilendirilerek kendisini hedef gösteren bazı medya yayın organları için basın açıklamasında bulundu

Özgür Adımlar

İşte o açıklama ;

 

21.07.2016 tarihli akyazı .net internet sitesindeki haberi tekzip ve düzeltmedir.

 

15 Temmuz Demokrasi ve milli iradeye karşı yapılmak istenen darbe girişimini öncelikle şiddetle kınıyorum. Faillerinin en şiddetli ceza ile cezalandırılmasını diliyorum.

 

21.07.2016 tarihli Medyabar yayın grubuna ait akyazı. net internet sitesinde çıkan "katliamın fetvasını veren imam bakın kimin damadı çıktı" başlıklı haberi şiddetle kınıyorum.. Bu haber şahsımı direk hedef göstermektedir.

 

Bu vesileyle darbeyi yapan ve darbeye yardım eden kim olursa olsun, darbecinin yanında değil devletimin yanındayım. Bunu açık ve seçik ifade ediyorum. Suçu ispat edilen her darbecinin en ağır şekilde ceza almasını istiyorum. Aynı zamanda haksız ve suçsuz yere benim ve benim gibi masumların karalanmasını da kınıyorum.

 

50 yıldır doktor olarak hizmet ettiğim Akyazı halkının, beni en iyi şekilde tanıdığını düşünüyorum. Bu haksız ithamı Akyazı halkının vicdanına ve her şeyi bilen, gören Allah'a havale ediyorum. Allah'tan niyazım odur ki; Türk adaleti karşısında darbeciler en ağır cezayı alsın, masumlar temize çıksın.!

 

Saygılarımla kamuoyuna arz ederim. Doktor Cevat Yıldırım

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup