Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Bayraktar’dan 250 milyarlık kredi destek paketi değerlendirmesi

26-01-2023 15:47:03 - AKYAZI
Bayraktar’dan 250 milyarlık kredi destek paketi değerlendirmesi

Akyazı Ticaret ve Sanayi (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, 250 milyar TL’lik KGF destek paketi hakkında değerlendirmede bulundu.

Hardal Burger Akyazı

ATSO Başkanı Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nurettin Nebati tarafından açıklanan 250 milyar TL’lik KGF destek paketi hakkında açıklama yaptı.

Toplam 14 paketten oluşan 200 milyar liralık hazine destekli kefalet karşılığı 250 milyar liralık kredi paketi firmaların finansal sağlamlıklarına, geçmiş borç ödeme davranışlarına, teminat ihtiyaçlarına göre beş grupta sınıflandırılacağını ifade eden Bayraktar; "

Bu sistem sayesinde krediler kayıt altında tutulacak. Ödemeler doğrudan satıcıya sağlanarak, kredilerin amaç dışı kullanımı engellenerek, yatırıma dönüşmesi sağlanacak" dedi.

Hedef üretim, istihdam ve ihracata destek

Başkan Bayraktar; 250 milyar TL’lik paketin bu zamana kadar açıklanmış en büyük paket olduğunu, hem kamu hem özel bankaların vatandaşların destek paketinden faydalanmaları için ellerini taşın altına sokup, gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Bayraktar; "Toplamda 14 paketin farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış olması üyelerimize ve vatandaşlarımıza ciddi faydalar sağlayıp, teminat sıkıntısı yaşayanların yüzünü güldürecektir. İş dünyasına verilen destekler sayesinde de Ülkemiz ‘de istihdam, ihracat artışı sağlanarak ekonomik kalkınmayla sürdürebilir üretim gerçekleşecektir. Destek paketi ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Marmara Göz
Bayraktar’dan 250 milyarlık kredi destek paketi değerlendirmesi
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks