Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

ATSO Başkanından Emniyet Müdürüne Hoşgeldin Ziyareti

18-08-2016 10:48:37 - AKYAZI
ATSO Başkanından Emniyet Müdürüne Hoşgeldin Ziyareti

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı’ya yeni atanan Emniyet Müdürü İbrahim Bedir’e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Özgür Adımlar

ATSO Başkanı Bayraktar, Akyazı’nın önemli bir İlçe olduğuna dikkat çekerek, İlçemizde görev yapan kamu görevlileri gelirken ağlayarak geliyorlar ama görevlerini tamamlayıp giderken de yine ağlıyorlar dedi.
Sebep olarak Akyazı insanının cana yakınlığı ve kamu personeline karşı olan sevgisi ve sempatisinden kaynaklandığını söyleyen ATSO Başkanı Bayraktar, Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, bu zor günlerde tüm Ülkemiz insanları gibi Akyazılılarından üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirterek, size hem hoş geldiniz diyor hem de görevinizde üstün başarılar temenni ediyorum dedi.

 

 

Akyazı’nın yeni Emniyet Müdürü İbrahim Bedir’de konuşmasında  Akyazılıların ve Akyazı halkının kamu görevlilerine olan sevgisini ve özellikle de güvenlik güçlerimize olan sevgisini ve desteğini biliyorum. Yabancılık çekeceğimi zannetmiyorum dedi ve ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisine teşekkür etti.

 

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks