Aydın Metal
10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Asayiş Bülteni

28-12-2016 17:36:45 - AKYAZI
Asayiş Bülteni

Akyazı İlçe Jandarma ve Polis Ekiplerinin sorumlu olduğu bölgelerde geçen olaylar

Özgür Adımlar
AKYAZI’DA TEHDİT (F.F)  
Sakarya/Akyazı-Bediltahirbey mahallesinde, 27 Aralık 2016 Salı günü saat:22.30 sıralarında,  C… isimli akaryakıt istasyonuna 54 K* *** plakalı otomobil ile gelen ve kimliği tespit edilemeyen şüpheli, iş yeri çalışanı S.Y (1989’d.lu./E)’den temizlik bezi istemiştir. İşyeri çalışanının olmadığını beyan etmesi üzerine şüpheli, S.Y.’yi tabanca doğrultarak tehdit etmiş sonra aracına binerek olay yerinden kaçmıştır. Jandarma tarafından yapılan araştırmada araç sahibinin C.G (1972.’lu/E) olduğu tespit edilmiş ve yakalama çalışmalarına başlanılmıştır.   
 
AKYAZI’DA DİĞER KABAHATLER 
Sakarya/Akyazı-Kuzuluk mahallesinde bulunan pansiyonda 27 Aralık 2016 Salı günü saat:23.00 sıralarında yapılan kontrolde, Ö.S. (1993’ d.lu/E)’ nin “Yoklama Kaçağı” olarak arandığı tespit edilmiştir. Şahsa Jandarma tarafından tebligat yapılarak serbest bırakılmıştır.
 
AKYAZI’DA İŞ KAZASI  
Sakarya/Akyazı-Kuzuluk mahallesinde, 27 Aralık 2016 Salı günü saat:23.45 sıralarında, A… isimli fabrikada işçi olarak çalışan S.K. (1995’d.lu./K) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, elini bant makinesine sıkıştırması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
AKYAZI’DA İŞ KAZASI  
Sakarya/Akyazı-Kuzuluk mahallesinde, 27 Aralık 2016 Salı günü saat:23.45 sıralarında, Y… isimli fabrikada işçi olarak çalışan H.A. (1973’d.lu./K) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, ayağının  kayması sonucu düşerek hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
AKYAZI’DA İŞ KAZASI  
Sakarya/Akyazı-Kuzuluk mahallesinde, 28 Aralık 2016 Salı günü saat:01.00 sıralarında, A… isimli fabrikada işçi olarak çalışan B.Ö. (1994’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, elini bant makinesine sıkıştırması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
AKYAZI’DA İŞ KAZASI  
Sakarya/Akyazı-Kuzuluk mahallesinde, 28 Aralık 2016 Salı günü saat:01.00 sıralarında, A… isimli fabrikada işçi olarak çalışan E.A.D. (1993’d.lu./E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, başını iş yeri malzemelerine çarpması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA 
 
Olay Özeti: 23.12.2016 günü Ada caddesi sanayi girişinde uygulama yapan ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan Şüpheli R.T.(E.1956) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan aracı alkollü olarak kullandığı tespit edilmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks