10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

As Akyazıspor Yükselişini Sürdürücek

07-01-2017 12:43:17 - AKYAZI
As Akyazıspor Yükselişini Sürdürücek

As Akyazıspor Başkanı Sait Beşir basın açıklaması yaptı

Özgür Adımlar
As Akyazı Spor başkanı Sait Beşir yaptığı basın açıklamasında " As Akyazı Spor ilk yarıyı başarıyla bitirmiş 2. Yarıda ise yükseliş trendini sürdürücektir " dedi.
 
AS AKYAZI SPOR BASIN DUYURUSU 
Kulübümüzün mücadele ettiği Süper Amatör Gurubunda geride bıraktığımız 1.nci devre karşılaşmalarında 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 26 puanı toplayarak   ikinciliği elde edip iddialı bir takım olduğumuzu gösterdik.
 
Süper Amatörde 2.nci devre mücadelesinin başladığı bu hafta itibariyle Kulübümüz yükseliş trendini sürdürmeye devam edecektir. Yağmur kar yağışlarına rağmen soğuk hava şartlarında bile mücadele azmini kaybetmeyen kondisyon ve takım ruhunu en üst seviyede tutan teknik heyetimizle futbolcularımıza 2.nci devrede başarılar dileriz.
 
Yeni bir mücadeleye başladığımız takımımızda bizlerle beraber top koşturacak olan eski takım oyuncumuz Tolga TOSUN’u yeniden renklerimize kazandırdık ve lig ortasında transfer ettiğimiz oyuncumuz Bünyamin ÖZMERT hazırlıklarını tamamlamış takımdaki yerini almıştır. Ayrıca geride bıraktığımız dönemde takımımıza üstün başarılar sunan Savaş İYİYAZICI ile sözleşmemize karşılıklı son verdiğimizi belirterek, arkadaşımıza göstermiş olduğu mücadelesinden dolayı teşekkür eder, yeni takımında  başarılar dileriz.
 
Kulübümüzün hedefleri her geçen gün büyümeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye  Başkanımız ile Akyazı Belediye Başkanımızın şehrimize kazandırdığı Akyazı‘nın  yeni stadında daha keyifli ve daha başarılı karşılaşmaları halkımıza sunacak olduğumuzun heyecanın sizlere paylaşmak isteriz.
 
Ayrıca Kulübümüzün Altyapıya verdiği önem şehrimizde yaşan gençlerimizin de azmini artırmaktadır. Şuanda U-19 altyapı takımımızın Sakarya Playoff gurubuna yükselmesi  bizleri daha da başarılı olmaya zorlamıştır. Bu doğrultuda Akyazı ‘nın futbolcu fabrikası imajını yükseltmeye devam edeceğiz. Takımımızda oynayan Altyapı ve As futbolcularımızı Akyazı’dan seçerek kendi şehrimizin gencine sahip çıkmayı düstur edindik, tüm gençlerimizi As Akyazı spordaki birlik ve beraberlikle mücadelesine, ailemizin bir ferdi olamaya davet ediyoruz.
 
Futbolcularımıza maddi manevi desteği sunduğumuz takımımızda hiçbir altyapı oyuncumuzdan kesinlikle ücret talep edilmediği, hiçbir ücret alınmadığı asla ücret alınmayacağı ve gençlerin yetişmesi için her türlü maddi masrafları Kulübümüzün karşılayacağını bildiririz.
 
Kulübümüzün başarısında emeği olan Yönetim Kurulu Üyesi, Teknik Heyet ve Futbolcularımız adına, bizleri destekleyen yalnız bırakmayan tüm halkımıza, basın çalışanlarımıza ve özellik her türlü desteğini esirgemeyen bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Hasan AKCAN ‘a en kalbi duygularımızla şükranlarımızı sunarız.
 
07/01/2017
 
SAİT BEŞİR    
 
AS AKYAZI SPOR KULÜP BAŞKANI 
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)