İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

ANNELER YARIŞIYOR

24-05-2016 10:05:49 - AKYAZI
ANNELER YARIŞIYOR

Akyazı Paris İlköğretim okulunda anneler arasında"Reversi Akıl oyunu" turnuvası düzenlendi.

Özgür Adımlar

Oyunun çocuk gelişimindeki yeri ve önemine dikkat çeken Paris İlköğretim Sınıf Öğretmeni Muhammed Mesut Pur, çocuğun oyunla kendini en yalın ve doğru şekilde ifade etme imkânı bulduğunu belirtti. Pur, şunları söyledi:  “Oyun çocuğun hayatında çok önemli bir yer tutar. Günümüz anneleri durumun farkında oldukları için çocuklarıyla nasıl oynayacaklarını sorarlar. Bilirler ki küçükken oynadıkları oyunlar onların büyüdüğü zaman seçeceği mesleğin işaretçisi olabilir.

 

O zaman kendi kendilerine şu soruyu sormalıdırlar: Gelecekte çocuklarının kariyerlerini nasıl planlamayı düşünüyorlar? Çocuklarının ilgileri ne yönde gelişiyor, uğraşmayı seviyor mu, izlemeyi mi tercih ediyor, yalnız başına mı oyun kuruyor, oyun içinde işbirliği yapabiliyor mu, rekabete girebiliyor mu, paralel ilişki kurabiliyor mu, oyunun kurallarını öğrenip uyum sağlayabiliyor mu? Çocuğumuz oyun oynarken bu sorularımızın yanıtını bulabiliriz.

 

Akıl oyunlarında çocukların düşünme becerisi,görsel algısı,üretkenliği geliştirmek olduğunun altını çizen Sınıf Öğretmeni Muhammed Mesut Pur"Geleceğimizi kurtarma adına,çocuklarımızı tablet,akıllı telefon,TV,bilgisayardan uzak tutalım,çocuklarımızla akıl oyunu oynayalım"dedi.

Dereceye giren annelere çeşitli ödüller verildi.

 

 

Akgün Restoran Çorba
ANNELER YARIŞIYOR
Marmara Göz
ANNELER YARIŞIYOR
ANNELER YARIŞIYOR
ANNELER YARIŞIYOR
ANNELER YARIŞIYOR

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden