YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Altındere Yolunda 500 Metreye 1 Kasis Düşüyor

23-06-2016 14:19:43 - AKYAZI
Altındere Yolunda 500 Metreye 1 Kasis Düşüyor

Akyazı Altındere yolunda bulunan kasisler vatandaşların tepkisine neden oldu.

Özgür Adımlar

8 kilometrelik Akyazı Altındere yolunda 14 tane kasis yapıldı. Akyazı Altındere yolunda bulunan keskin virajlar ve sürücülerin aşırı hız yapmasını ve kazaların önüne geçmesi için yerleştirilen kasisler vatandaşların tepkisine neden oldu. 500 Metreye 1 kasis düşen Altındere yolunda ayrıca yapımı hala devam eden köprü üzerinden geçen otomobillerin oluşturduğu toz bulutu mahalle sakinleri ve otomobil sürücülerini mağdur ettiği belirtildi. Aşırı sıcaklarda oluşan toz bulutundan rahatsız olan vatandaşlar Altındere yolunda ki köprünün bir an önce bitip, yolun asfaltlanmasını istiyor.

Ürdüç
Altındere Yolunda 500 Metreye 1 Kasis Düşüyor
Marmara Göz
Altındere Yolunda 500 Metreye 1 Kasis Düşüyor
Altındere Yolunda 500 Metreye 1 Kasis Düşüyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2016-06-24 13:05:24

Hendek\'te çok dostum var.Hendek\'e giderken Altındere yolunu kullanıyorum.Kasis olur da bu kadarı da fazla arkadaş.O yoldan nefret ettim.Ormanköy sapağına inerek E-5\'ten gidiyorum artık.Altındere yolunda hız yapanlara para cezası kesilsin bakalım.Akyazı trafiğine bakın beyler.Çarşı içine bakın.Hiç bir kural tanıyan yok.Yanlış park.her şey var.Bu keşmekeşliğe \"Dur\"diyecek kimse yok mu?Bürokrasi nerede.Mes\'ul kişiler nerede.

1
-0
9 yıl önce2016-06-23 22:32:23

Benim anlamadığım bu köprü açılmak için neyi bekliyor acaba sayın Cumhurbaşkanı mı gelip açılışını yapacak hükümet 3 boğaz köprüsünü yaptı açıldı bizim belediye 2 metrelik köprüyü 6 ay gecti ama hala açamadı neyi bekliryorsunuz kardeşim merak ediyorum Allah aşkına.koskoca Akyazı belediyesi 2 kamyon asfalt döküp köprüyü açamıyor yazık ki hemde ne yazık yıkın eski hali daha iyiydi .

1
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)