Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazılı Bağcılar Kaymakamı Göz Altına Alındı

28-07-2016 13:20:52 - AKYAZI
Akyazılı Bağcılar Kaymakamı Göz Altına Alındı

Bağcılar ve Sancaktepe kaymakamları gözaltına alındı

Özgür Adımlar

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından görevden uzaklaştırılan 3 merkez valisi, İstanbul Vali Yardımcısı ile Bağcılar ve Sancaktepe kaymakamlarının gözaltına alındığı bildirildi.

 

Darbe girişiminden sonra başlatılan soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan merkez valileri Fatih Şahin, Nurullah Çakır, Necmettin Kalkan, Başbakanlık Afet ve Acil Yardım Yönetimi Başkanlığından (AFAD) Sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile Bağcılar

Kaymakamı Akyazı doğumlu Erdal Çakır ve Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan gözaltına alındı.
Gözaltına alınanlar, FETÖ mensuplarınca 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan 246 mülki amir arasında yer alıyordu.
 AA
 

Erdal ÇAKIR Kimdir
 
1966 yılında Sakarya-Akyazı doğumlu. Çeşitli yerlerde devam ettiği eğitim hayatını Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesinden 1989 senesinde mezuniyetle bitirdi. Avukatlık stajını müteakiben, Mesleğe Konya Kaymakam Adayı olarak başladı. Akabinde, Eskişehir-Mihalgazi Kaymakamı, Artvin-Yusufeli Kaymakamı, Bingöl Vali Yardımcılığı, Kırşehir Vali Yardımcılığı, Eskişehir-Çifteler kaymakamlığı, Tokat Erbaa kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Görev süresi boyunca, yurt içi ve dışında, bir takım eğitim, seminer, inceleme gezisi, geçici görev ve çalışmada görev aldı. Gerek bu çalışmalar münasebetiyle, gerekse farklı sebeblerle Ülkemizin doğu-güneydoğu bölgemiz başta olarak, birçok yerinde bulundu. Hakkâri, Siirt ve Adıyaman dışındaki bütün Doğu ve Güneydoğu İllerini çeşitli vesilelerle gören ÇAKIR, İçişleri Bakanlığının 07.08.2012 tarihli Kararnamesi ile Tokat- Erbaa İlçesi Kaymakamlığından, Bağcılar Kaymakamı olarak atanmıştır.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks