İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazıda FETÖ Operasyonları sürüyor

21-07-2016 12:53:02 - AKYAZI
Akyazıda FETÖ Operasyonları sürüyor

15 Temmuz gecesi darbe girişimi ardından FETÖ’ya yönelik operasyonlar hızlanarak arttı.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı’da fısıltı gazetesi sabiyle çok fazla bilgi kirliği var. Akyazı ilçesinde tam sayı bilinmemekle birlikte Sakarya ve istanbul’dan gelen emniyet görevlileri çok sayıda Akyazılı memur, iş adamı ve vatandaşı sorguladı. İfadeleri alınan birçok tanınmış isim serbest bırakıldı. Soruşturmaların sürdüğü öğrenildi.
Yetkililer halkın galeyana gelmemesini kulaktan dolma bilgilerle hareket edilmemesini uyardı.
Akyazı’da çok fazla bilgi kirliliği var. Akyazı Haber Takip edin. 

Akyazı’da kulaktan kulağa yayılan çok fazla yalan bilgi dolaşıyor. Akyazı Devlet Hastanesinde sağlık ocaklarında ve emniyette çok sayıda kişi alındı yalanı kulaktan kulağa duyuluyor. Çeşitli isimlerin Akyazı’dan kaçtığı veya tutuklandığı yalanı da çok fazla. Akyazı’da sorgular ifade alımları sessiz şekilde sürüyor henüz ifadesi alınanlardan tutuklama bulunmuyor.
Yetkililer özellikle taşkınlık yapmaktan kaçınılması ve saldırı yapmaya teşebbüs edenlerin emniyete ihbarda bulunulması gerektiğini duyurdu.

Ak Parti teşkilatlarına gönderdiğibilgiye göre Türkiye genelinde bazı provokatörlerin iş yerleri ve evlerin yağmalanması yakılması ve taşlanmasını isteyen provakatörlerin olabileceği bunların emniyete ihbar edilmesini istendiği öğrenildi. 

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Darphane Genel Müdürü'nden sahte altın uyarısı geldi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak