Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Akyazı ya Yeni Müftü Atandı

28-12-2016 12:38:22 - AKYAZI
Akyazı ya Yeni Müftü Atandı

Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur un Bursa Yeni Şehir e atanmasıyla boşalan koltuğuna İstanbul Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener atandı

Özgür Adımlar
Akyazı İlçe Müftülüğüne İstanbul Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener atandı
 
İZZET ŞENER KİMDİR ?
1956 yılında Trabzon Sürmene’de doğdu. İlkokulu İstanbul Fatih’te bitirdikten sonra 1969 yılında Bayrampaşa Yeşil Cami Kur’an Kursuna kaydoldu. Hafızlığını tamamladıktan sonra Arapça ile ilgili ilimleri tahsile başladı. Bu meyanda dışarıdan Sakarya İmam-Hatip Okulunu bitirdi. 1975 yılında İstanbul Yüksek İslam Enstitüsüne girerek 1979 yılında mezun oldu. Muhtelif Hoca Efendilerden de özel olarak şark usulü alet, şer’i ve Farsça ilimleri tahsil etti.
Eyüp, Fatih ve Bayrampaşa ilçelerinde İmam-Hatip olarak görev yapan İzzet ŞENER İmam-Hatipliğin yanı sıra Bayrampaşa Yeşil Cami Kur’an Kursunda 1998 yılına kadar Eğitim-Öğretim hizmetlerine devam edip birçok öğrenci yetiştirdi. 
1999 yılında Gaziantep Araban ilçesine Müftü olarak atandı. 2001 yılında başladığı Kırklareli Pınarhisar İlçe Müftülüğü görevinden sonra 2009 yılında İstanbul/Bayrampaşa İlçesine Müftü olarak naklen atanan İzzet ŞENER evli ve dört çocuk babasıdır.
Ürdüç
Akyazı ya Yeni Müftü Atandı
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks