İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazı Çete Davası FETÖ'nün Kumpası Mı?

19-08-2016 12:47:51 - AKYAZI
Akyazı Çete Davası FETÖ'nün Kumpası Mı?

Akyazı’da Çete Davası Olarak Anılan Davaya Bakan Polis ve Hakimlerin Tümün FETÖ’cü Çıktı

Özgür Adımlar

Akyazı’da 2010 yılında Aralarında dönemin Sakarya Emniyet müdürü Faruk Ünsal’ında bulunduğu Organize suç örgütü kurma kapsamında başlatılan mahkeme heyeti operasyonu yapan şube müdürlertinin tümü FETÖ’cü çıktı.

2010 yılında Aralarında dönemin Sakarya Emniyet müdürü Faruk Ünsal, Akyazı eski belediye başkanı Yaşar Yazıcı'nın da bulunduğu 40 kişinin yargılandığı davada sürekli mahkeme başkanı değişmesi sebebiyle dava uzatılmıştı. Bu süreçte ise Ulusal basında ( FETÖ kapsamında kapatılan TARAF gazetesi ) Akyazı ve Sakarya’da bulunan bazı internet haber siteleri sürekli ÇETE davasını gündemde tutarak Akyazı’yı Haraca bağlayan çete türü haberlerle algı yapıyordu. FETÖ'cülere destek veren bazı gazeteciler ise kişisel kinleriyle Sakarya Mileltvekili Recep Yıldırım’ın adını haberlere ekleyerek onuda çeteye dahil etmeye bile çalışmışlardı. ( bakınız arşivleri) Mahkeme başkanının değişmesiyle ağır cezalar kesilerek 4 yıl aradan sonra 2013 yılı sonunda dava sonuçlanmıştı.(bazı sanıklara 30 ar yıl hapis cezası verildi) 

Cezayı kesen Aynı zamanda Balyoz Davasına da bakan Hakimi Ömer Diken'in de bulunduğu 12 hakim ve savcı tutuklandı. Fetullahçı terör örgütü kapsamında tutuklanarak ceza evine gönderildi. Sakarya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü (KOM) olarak görev yapan ve emekli olan Alpaslan Hersanlıoğlu FETÖ ( fetullahçı Terör Örgütü ) kapsamında gözaltına alındı.  

 

Aradan 7 yıl geçti. Çete davasının emniyet müdürü Faruk Ünsal’ın görevden alabilmek için oluşturulan bir kumpas olduğu anlaşılmaya başladı. Faruk Ünsal ilk çıktığı mahkemede verdiği ifadelerinde “ Emniyet içerisinde Ergenekon vari bir yapılanma oluştuğunu bunu gördüğünü ve rapor ettiğini belirterek bu sebepten şuan mahkemedeyim demişti. Bu ifadenin mahkeme heyeti tarafından hiç kale alınmaması dikkat çekti. 17 Aralık ‘tan sonra PDY olarak adlandırılan bu örgütün 15 Temmuz 2015 darbe girişimi sonrası ne denli tehlikeli bir örgüt olduğu ortaya çıktı. 7 Yıldır ceza evinde bulunan ve mağduriyet yaşayan ÇETE davası zanlıları davanın incelenmesi için gün bekliyor. 

Kararı yargıtaya gönderen avukatlar 2 yıldır yargıtaydan cevap bekliyor.

ilgili haberler http://www.akyazihaber.com/h/cete-davasi

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
8 yıl önce2016-08-20 12:49:39

Nasıl olduğu bılmiyorum, haber programlarına ufak da olsa birşeyler yazılmaya başladı. Beş yıldır Devlete ve Adalete bunu anlatmaya çalıştım, ne Devlet beni duydu ne de Adalet. Sonunda tehdit edildim, susmak mecburiyetinden kaldım. O zamanlar beni birileri dinlemiş olsaydı, ne Adil Öksüz ne de onun gibileri arınmazdı. Yapılan haksızlığa ne Ana yasa mahkemesi ne de Yargıtay dur dedi. Eğer Fetocunun iplerini sarılsaydım , bir yılda ceza evinde ki olanlar hepsi dışarda olurdu. Fetocu olmaktansa , benim çocuğum ceza evinde ölsün daha iyi. Ben senelerdir hem Türkiyede ki Fetocuları hemde Bulgaristanda ki Fetocuları duşman oarak görüyorum. İnşallah bu yazıya gerçek Adalete inanan savcılar ve hakimler görür , bu dosiyayı ele alır. Sadece ondört mahkemede tüm mahkeme başkanlarına değişme nedenine incelerseler mahkemenin neticesine ulaşırlar. Allah ne kadar Fehdulahçı varsa kahrı perişan eylesin.

0
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden