Oto Varşa Diriliş

Adres
Akyazı Sanayi Sitesi Sosyal Tesisler No:1 (Çıraklık Eğitim Merkezi Yanı) Akyazı
Sabit Telefon
Cep Telefonu
0(534) 324 33 38
Web Sitesi
Görüntüleme
9387
Kategorideki Özel Üyeler
Oto Varşa Diriliş
Oto Varşa Diriliş
Oto Varşa Diriliş
Oto Varşa Diriliş
Oto Varşa Diriliş
Oto Varşa Diriliş
Oto Varşa Diriliş

Otomotiv sektöründe doğru hizmet vermeyi amaçlayan 20 yıllık meslek birimi olan Tahsin Beşir Akyazı’da beklentileri karşılayacak yeni iş yerini hizmete sundu.

 

Akyazı Sanayi Sitesi Çıraklık Eğitim Merkezi Yanında Faaliyete geçen Oto Varşa Diriliş tüm marka ve model araçlarda Motor, Şanzıman, Otomatik Şanzıman, Diferansiyel, Ön düzen, Fren aksamları ve tüm mekanik arızaların bakım ve tamirleri yapılmaktadır... Araç muayenesi olacak araçların eksiksiz bakımı yapılıp dilerseniz araçlarınızın ön muayene işlemlerini de Oto Varşa Dirilişte yaptırmanız mümkün.

 

 Bilgisayarlı arıza tespiti cihazıyla Hata kodu okuma, Hata kodu silme, Parametre okuma ( Kontrol Paneli üzerinden parçaların çalışma değerlerinin ölçülmesi), Gaz kelebeği, fan motoru gibi hareketli parçaların çalıştırılarak test edilmesi, Enjektör vb. parçaların adaptasyonu, dizel partikül filtre restleme.

 

Oto Varşa Diriliş’in çalışma ilkesi Her Marka Araca Servis, Randevusuz çalışma sistemi, Ücretsiz Kontrol, Orijinal ve Garantili Ürünler, Sadece Gerekli Parçaların Değişimi