Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

ZİRAAT ODALARINDAN GÖRKEMLİ 14 MAYIS KUTLAMASI

15-05-2015 23:05:32 - AKYAZI
ZİRAAT ODALARINDAN GÖRKEMLİ 14 MAYIS KUTLAMASI

14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü olması nedeniyle gündüz İl ve tüm İlçelerde

Özgür Adımlar
14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü olması nedeniyle gündüz İl ve tüm İlçelerde düzenledikleri çeşitli etkinliklerle günlerini kutlayan Sakarya’da faaliyet gösteren Ziraat Odaları, akşamleyin de Sakarya protokolünü Sapanca Saha Harmanlık tesislerinde verdiği bir yemekle ağırladı.
SİNEVİZYON GÖSTERİMİ
Hayli sıcak bir ortamda geçen yemekte konuşmalardan önce 16 dakikalık bir sinevizyon gösterimi sunumu yapıldı. Sunumda Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin çalışmaları ve Genel başkan Şemsi Bayraktar’ın Odalara yaptığı geziler ve sahaya inmek suretiyle yaptığı çalışmalar anlatıldı.
KONUŞMALAR
Kürsüye ilk olarak Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu e Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar geldi. Bayraktar, bu anlamlı gün ve gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve yaptıkları davete katılarak kendilerini onurlandıranlara teşekkür etti .
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da nezih gecenize katılmaktan duyduğum memnuniyet sonsuzdur dedi ve Büyükşehir Belediyesi olarak tarım arazilerinin korunması ve toplulaştırma çalışmaları ile yaptıkları çalışmaları anlattı ve çiftçinin dünya çiftçiler günlerini kutladı.
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da kutlamakta olduğunuz dünya çiftçiler gününüz kutlu olsun diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi “ Burada siyasi bir konuşma yapmak istemiyorum. Ancak hükümetin çiftçiye verdiği desteklerin yanı sıra vermedikleri de var. Ülkenin çimentosu konumunda olan çiftçiye verilen her destek sevaptır ve çiftçi daha fazlasını hak ediyor”
AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik’de konuşmasında hükümetlerinin çiftçiyi her zaman desteklediğini söyledi ve Devletimizin imkanları arttıkça bundan çiftçimizde fazlasıyla yararlanacaktır dedi. Dünya çiftçiler günü nedeniyle düzenlenen bu nezih geceye katılmaktan mutluluk duyduğunu da söyleyen Çelik, çiftçilerimiz bizim gözbebeğimizdir. Onlar üretiyor bizler de yiyoruz. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır dedi.
Gecenin son konuşmasını Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş yaptı. Vali Coş, konuşmasının hemen başında çiftçilerin dünya çiftçiler gününü kutladı ve bu güzel gecede sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum dedi.
Vali Coş Sakaryalı çiftçilerin çalışkan ve üretken olduklarına dikkat çekerek, Türk çiftçisine verilen her destek onların alın teri karşılığıdır. Türk çiftçisi milletimizin medarı iftiharıdır dedi ve onlar üretiyor bizlerde tüketiyoruz. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır diyerek konuşmasını tamamladı.
PROTOKOL TAM KADRO YEMEKTEYDİ
Sakarya İl Koordinasyon Kurulunun önderliğinde Sakarya’daki tüm Ziraat Odalarının birlikte düzenledikleri yemeğe protokol tam kadro katıldı. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Milletvekilleri Engin Özkoç ve Hasan Ali Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, İlçe Kaymakamları, İl Tarım Müdürü ve İlçe Tarım Müdürleri, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, İlçe Belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluş başkan ve yöneticileri, Sakarya’daki tüm Ziraat Odası Meclis başkanları ile Yönetim Kurulu başkan ve Üyeleri ile basın katıldı.
Ürdüç
ZİRAAT ODALARINDAN GÖRKEMLİ 14 MAYIS KUTLAMASI
Ürdüç
ZİRAAT ODALARINDAN GÖRKEMLİ 14 MAYIS KUTLAMASI
ZİRAAT ODALARINDAN GÖRKEMLİ 14 MAYIS KUTLAMASI

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Temizlik için yakılan ateş ormana sıçradı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak