Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Yılın Okul Servis Şoförü Seçildi

05-05-2015 16:25:17 - İLANLAR
Yılın Okul Servis Şoförü Seçildi

Trafik güvenliği ve eğitim haftası münasebeti ile ilçe genelinde okullarda yapılan ankette öğrenciler ve veliler tarafından “Yılın Okul Servis Şoförü” seçilen Yusuf Çetintaş İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal tarafından ödüllendirildi.

İlçe emniyet müdürlüğü binasında düzenlenen törende, ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda servis şoförlerine yönelik yapılan memnuniyet anketinde yüz üzerinden doksan puan alarak “Yılın Okul Servis Şoförü” seçilen Yusuf Çetintaş’ İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Akyazı Belediyesi Zabtı Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden oluşturulan komisyon tarafından beş yüz kişiden oluşan öğrenci ve velilere on altı soruluk anket yapıldı. Ankette bulunan sorularda, şoförün trafik kurarına uyup uymadığı, araç kullanırken sigara içip içmediği, araç kullanırken cep telefonuyla konuşup konuşmadığı, yüksek sesle müzik dinleyip dinlemediği, çocuklarla ilgilenip ilgilenmediği. Çocuklarla alakalı konularda velilerle bilgi alışverişinde bulunup bulunmadığı şeklinde konularda verilen cevaplar değerlendirilerek yüz üzerinden doksan puan alan Yusuf Çetintaş’“Yılın Okul Servis Şoförü” seçildi.

Amaçlarının öncelikle çocuklarının güvenliliği olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden oluşturulan komisyon tarafından beş yüz kişiye sorulan soruların sonucuna göre Yılın Okul Servis Şoförü seçildi. Amacımız burada çocuklarımızın güvenliğini sağlamak. Bütün servis şoförleri tabii ki kurara uyuyor. Ama burada çocuklarımızın ve velilerimizin memnuniyetini de ön plana çıkararak bütün servis şoförlerimizi biraz daha dikkatli davranmalarını sağlamak. Bu yıl ilkini yapmış olduğumuz Yılın Okul Servis Şoförü bundan sonraki yıllarda devamı yapılacak. Yapılan ankette en yüksek oyu olan ve Yılın Okul Servis Şoförü seçilen Yusuf Çetintaş kardeşimizi de tebrik ediyorum dedi.

Kendisinin işini yaptığını belirten Yılın Okul Servis Şoförü Yusuf Çetintaş, mesleki olarak servis şoförlüğü yapmaktayım. Bizlere emanet edilen çocuklar bizim de çocuklarımız. Kendilerinin can güvenliği benim için ilk planda. Öğrenciler ve veliler memnunsa ne mutlu bana. Beni Yılın Okul Servis Şoförü seçenlere ve İlçe Emniyet Müdürü Sayın Murat Bal’a ve emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum dedi.
 

SEZAİ YOLCUOĞLU

Yılın Okul Servis Şoförü Seçildi
Yılın Okul Servis Şoförü Seçildi
Yılın Okul Servis Şoförü Seçildi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-05-07 19:29:38

nede olsa yeniköylüü

0
-0
10 yıl önce2015-05-07 11:35:58

Kaldı mı böyle servis şoförleri vahi helal olsun. Sonuna kadar arkandayız.

0
-0
10 yıl önce2015-05-06 09:49:09

Yusuf çetintaş kaymaklarturizm de çalışıyor.

0
-0
10 yıl önce2015-05-05 22:19:01

helal olsun tebrik ederim arkadaşım en azndan 1.2.3. de olsaydı daha güvenirliki saglıklı vee hangi şirketden birinci oldgnu yazsanız....

1
-0
10 yıl önce2015-05-06 07:31:17

Herzaman söylerim yusuf abim güzel araba kullanır

0
-0
10 yıl önce2015-05-05 17:20:54

bu servis işi ne bırakır karlımıdır girmeyi düşünüyorum.bilen arkadaşlar tavsiye edermisiniz.

0
-0
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks