Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!

15-11-2023 18:16:50 - AKYAZI
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!

Akyazılı İsim Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı: Abdullah Taha Yıldırım Akyazı İçin Yola Çıkıyor!

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Abdullah Taha Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. 
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Abdullah Taha Yıldırım, bugün Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı. 
 
Yıldırım'ın aday adaylık başvurusu için AK Parti İlçe Başkanlığı'nda tören düzenlendi. Törende ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem yaptı.
 
Abdullah Taha Yıldırım'ın belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan ilk kişi olduğunu söyleyen Ekrem, partiye gönül vermiş, değişik kademelerde görev almış değerli kardeşlerin hizmet yarışına girmelerine teşkilat olarak büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. 
 
BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ
 
Mesut Ekrem, şöyle konuştu; 
 
22 yıldır partisine ve davasına sahip çıkan çok değerli Akyazı'lılar 31 Mart 2024 Mahalli ve idariler seçimiyle ilgili aday adaylığımız başvuru sürecinde aday adayı olarak ilk başvurusunu yapan Abdullah Taha Yıldırım kardeşimizin başvurusunun ilçemize, ilimize, ülkemize, partimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti'de seçimler hizmet yarışının zirve yaptığı yenilenmelerin hat safaya çıktığı süreçtedir. Bu süreçlerde partimize gönül vermiş, değişik kademelerde görev almış değerli kardeşlerimizin hizmet yarışına girmelerine teşkilat olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Tabi nihayetinde aday adayları çıkar, genel merkezimiz, partimiz, liderimiz, partimizin tüm organları gerekli değerlendirmeleri yapar, nihayetinde bu aday adayları içinden bir tanesini Akyazı'mıza partimizin adayı olarak gönderir. 
 
DEMOKRATİK BİR YARIŞ
 
Bu süreçlerden, bugüne kadar olduğu gibi inşallah bu süreçte de partimizin gösterdiği adayın arkadasında hep beraber bu yarışı demokratik bir yarış olarak birbirimizi üzmeden, kırmadan, sadece ve sadece ben ilçeme ve halkıma çok daha iyi hizmet ederim bilinciyle hareket ederek yapılan bu mücadelenin arkasından, gösterilen adayın arkasında birlik beraberlik içinde durarak bugüne kadar olduğu gibi partimize ve Cumhurbaşkanı'mıza Akyazı'mızdan en güçlü desteği verme noktasında her birinizden bugüne kadar olduğu gibi kararlı duruşun devam etmesini istihram ediyorum, Akyazı bu noktada güçlülüğünü gösterdi bundan sonraki süreçte de bu düstürü göstereceğini biliyor, hepinize katılımlarınızdan dolayı sevgi, saygı, hürmetlerimi sunuyorum." diye konuştu.
 
HEDEF AKYAZI'YI DAHA İLERİYE TAŞIMAK
 
Başvurusunu yapan Abdullah Taha Yıldırım ise 25 yıllık kamu sektörü deneyimleri ve Akyazı’ya duyduğu sevgiyle ilçeyi daha da ileri taşıma kararlılığını vurguladı. Yıldırım, istişare kültürü içerisinde çözüm odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Akyazı’yı güzelleştirmeyi hedeflediğini belirtti. 
 
Hemşehrilerinden gelen öneri ve eleştirilere açık olduğunu ifade eden Yıldırım, “Bu yolda sizlerden gelecek olan destekle büyük başarılara imza atacağımıza inancım tamdır. Hep birlikte, omuz omuza, Akyazı’mızın geleceğini şekillendireceğiz.” dedi.
 
Akyazı'nın gelişimi, refahı ve yaşam kalitesi için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek amacıyla  yola çıktığına dikkati çeken Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; "
 
Değerli Ak Parti İlçe Başkanım, Değerli Kadın Kolları Başkanım, çok değerli AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri,  Akyazı'ya olan sevgim, samimiyetim ve ilçemizin geleceği için duyduğum sorumluluk bilinciyle huzurlarınızdayım. Akyazı'mızın gelişimi, refahı ve yaşam kalitesi için üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek amacıyla br yola çıkmış bulunmaktayım. 
 
AKYAZI'YI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
 
Ankara ve Sakarya'da olmak üzere 25 yıl kamu sektöründeki tecrübenin getirdiği özveri, Akyazı ilçemizi daha da ileriye taşıma kararlılığımızı pekiştirmektedir. 
 
Akyazılı bir kardeşiniz olarak ilçemizin potansiyelini ve ihtiyaçlarını yakından tanıyan biriyim. Bu bilinçle; istişare kültürü içerisinde ilçemizin önceliklerine yönelik çözüm odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla birlikte Akyazımızı daha da güzelleştireceğiz. 
 
BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAM
 
Bu nedenle Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklamak istiyorum. Sizlerin güveni ve destekleriyle büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır. 
 
Bu süreçte yanımda olmanız önerileriniz ve eleştirilerinizle bana rehberlik etmeniz benim için çok kıymetli. 
 
Hep birlikte omuz omuza Akyazı'mıza hizmet edeceğiz inşallah. Daha güzel yarınlarda buluşmak ümidiyle desteklerinizi bekliyor her birinizi tekrardan sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum."
UB Group
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
UB Group
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!
Abdullah Taha Yıldırım aday adaylığını açıkladı!

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
bıkkın vatandaş 5 ay önce2023-11-18 09:52:02

Geldik bir seçim dönemine daha herkes takım tutar gibi aday tutuyor. Aday adaylarının projeleri ne zaman açıklanacak neye göre başkan adayı seçilecek. Sakarya'nın başında ki zat kimi derse o mu aday olacak yine. Bıktık ya çapsız vizyonsuz liyakatsızlardan

0
-0
yorumcu 5 ay önce2023-11-18 09:28:08

ya arkadaslar saltanat mi bu babadan ogula gecsin zamanla.Hâla tek basina bir is yapamiyor babasi olmasa bir hiç.Baskan olunca da babasindan izin alicak herhalde ilk önce

0
-0
Reisi 5 ay önce2023-11-18 07:21:14

Şimdi belediye başkan adaylarını konuşuyoruz niye kimse bu akp ilçe başkanlarının gündeme almıyor Nail Kahveci bıraktı ak elde müdürü oldu sonuç borç batağına Fevzi bora ilçe başkanı şimdi ak belde müdürü Bu sistem değişmediği sürece akyazı köy olarak kalacak

0
-0
Hastahane mh.. 5 ay önce2023-11-18 02:29:26

Belediye secimlerinde kim gelirse gelsin ak partiye oy yok bizden ...yeter artik su hastahane mhsinin yollarini gormuyorsun herhalde bilal soykan..her taraf kostebek yuvasi ..ayrimcilik yapiyorsun.kibir abidesi kendini birsey saniyorsun...senin doneminde yapilan milliyetcilik hic bir donemde yapilmadi..kuzulukta ormanlarin icine bile asvalt attin..gezdik gorduk yeter artik hastahane mhsinide gor

0
-0
gerçekci 5 ay önce2023-11-17 23:37:07

anlaşıldı bu akyazı kasabalıktan kurtulamayaçak.ümidim kalmadı,öldünüzmü akyazılılar hey kimse yokmu

0
-0
Yenicamili 5 ay önce2023-11-17 10:29:24

Kimse boş yapmasin hiç kahveye felan cikmiyosunuz galiba.hasan Akcanin başka bir partiden kazanması supriz olmaz

0
-1
Yıkar geçer 6 ay önce2023-11-17 01:13:33

Şu anki hiç bir vizyonu olmayan belediye başkanı ıyi baksın inşallah bu adam seçilir hizmet görürüz

0
-1
yavuz 6 ay önce2023-11-16 19:43:25

Resimdeki ibrahim keleşin neye hizmet ettiğide belli değilianlaşılan meclis üyeliğine aday olacakta herkese olta atıyo ya tutarsa.

0
-0
Ak54 6 ay önce2023-11-16 17:19:24

Akyazida 99 öncesi dönemde recep yıldırım döneminde çocuktuk fakat Akyazida ilk defa kaldırım yapılmıştı ve ilk okula giderken kaldırımda yürümek nasip oldu. Depremden sonra Akyazidan taşındık. Arada geliyoruz her geldiğimizde Akyazi mayın tarlasına donmus yollarıyla sanayiye akraba olarak dönüyoruz. Hele çarşı içi tam bir Facia. Eskiden akyazi çarşı içinin bi ruhu vardı.Şimdi betonü döküp sıvayip gitmişler. Bu secimde kim kazanırsa aki selim mimar+şehir plancisiyla calissinlar

2
-1
mahalleli 6 ay önce2023-11-16 17:00:57

Hasan Akcan seçimi alacak, hizmet edilmediğini iddia etmek kuru gürültü olacaktır. size hangi imkanlar sunuldu ve siz neyleri yapabildiniz bu soruyu sormak lazım. Ayni evin içindesiniz misafirler değişiyor sadece, evi de evdekileri de değiştirmek lazım ki görelim kimler neylerle ilgilenmiş.

0
-0
esnaf 6 ay önce2023-11-16 16:36:19

az geçmişini araştırın! nerelere nasıl gelmiş ? ne ödüller almış? gittiği çalıştığı yerlere ne katmış? Ona göre ederini biçersiniz! Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

1
-0
SAVUNANADAM 6 ay önce2023-11-16 14:58:18

abdullah abı ıyı bır ınsan ama dıkkatımı cektı dava adamı bılal nerde

0
-0
Cahil 6 ay önce2023-11-16 14:29:36

Akyazida güzel bir seçim bizleri bekliyor , ak partiden aday adayları çıkmaya başladı , herkes güzel temiz insan , muhtemel o ki yeniden refahtanda hasan Akcan cikacak , saadetten adayken elinden alınan seçimin rövanşı olarak görüyorum, umarım hasan hoca rövanşı alır , şimdiden herkese başarılar akyazimiz için hayırlısı ne ise o olsun

0
-0
akyazılı 6 ay önce2023-11-16 12:16:53

iki kelimeyi bir araya getirmeyi beceremiyormuş ya bu

3
-0
Senol 6 ay önce2023-11-16 12:02:16

Taha hayirli olsun allah yardimcin olsun ilk usine Akyazı misin giris cikislarini guzel bi chèvre duzenlemesi yapmak olsun akyaziya giris roman koyden okadar kotu bir iman Burak Iyiki gelen musafirler nebicim yeter Geldim diyorlar lutfen akyaziya yakisir Selim de duzenleme yapin

0
-3
Hasan 6 ay önce2023-11-16 11:57:37

Hayirli olsun insallah taha Aday gosterilir

0
-4
Kuzuluk 54 6 ay önce2023-11-16 11:28:20

Şu anki mevcut belediye başkanına 10 basar bu adam

1
-4
vatandaş 6 ay önce2023-11-16 10:59:46

vatandaş belediyeden ne ister 1-yol yapılması istiyor,ya bahanelerle yapmıyorlar yada zorlanarak yapıyorlar.bence hak etmeyen,şu anki başkan gibi kibirli olmayan, ayrımcılık yapmayan ,cahil olmayan hayırlı birisi gelsin

2
-0
Adil 6 ay önce2023-11-16 10:45:29

Vatandaş rumuzlu kıt akıllı, 400 tane lazın çalıştığı yerde 3 4 4ane abaza mı battı sana. Az abazalar la otur kalkda edep medeniyet kültür öğren. Millet uzayda bitki yetiştiriyor siz hâlâ mahalle dedikodusuyla nefes alıyorsunuz. Akyazı sizin gibi örümcek kafalılar yüzünden yerinde sayıyor çalışanı da siz engelliyorsunuz. Allah senin gibilerden kurtarsın akyazıyı

3
-1
Sade vatandaş 6 ay önce2023-11-16 10:20:09

Akyazı ya belediye başkanı adaylarının neden hiç birinde projeleri yok? Kimsenin projesi olmamış büyükşehir ne derse o oldu son iki seçimde. Ya arkadaş sen belediye başkanı adayısın muhtar değilsin ki! Partinin verdiği rant vs ne varsa sömürmek için mi geliyorsun?

2
-0
Berberoglu 6 ay önce2023-11-16 08:43:10

Hasan akcana hayırlı olsun simdiden

3
-2
akyazılı1 6 ay önce2023-11-16 08:34:28

Boş vaatlerinize karnımız tok, umarım birazcık olsa akıllanmışssınızdır da her önünüze çıkan adama körü körüne oy vermezsiniz. Senelerdir aynı akyazı aynı yollar aynı çarşı tek bir adım ilerleme bile yok yıl olmuş kaç hala alt yapımızı kazıp kazıp yapmaya çalışıyorlar. Bir çok yerden geri kaldık. Kazdıkları yolları yapma zahmetinde de bulunmuyorlar kaderine terk edilmiş bir akyazı çok merak ediyorum daha kötü ne olabilir zaten yeterince kötü durumdayız. Söylenecek çok şey varda neyse...

1
-0
DERTLİ AKYAZI.. 6 ay önce2023-11-16 02:37:25

Akp hukumetine oy atmayacaktim ama.bu kardesimize oy atarim .neden derseniz tecrube bilgi sahibi.oldugu her halinden belli ..hizmet yapacagina eminim..suanki mevcut belediye baskani kuzuluk guzlek o taraflara calisiyor.birde guzlegin tepesine bi villa.yapmis galiba.oyle geldi kulagima... yolcusun soykann....senin doneminde yapilan milliyetcilik hic bi donemde yapilmadi.....

2
-11
Bilal 6 ay önce2023-11-16 02:04:31

Temiz bir çocuk başarılı. Sadece başkanla bu iş olmaz mevcut yönetimde gördük ki kadro da önemli iyi bir ekiple Akyazı’yı 4 yılda düzene sokar ama işi zor

1
-6
İsmail 6 ay önce2023-11-16 01:02:28

Osman karaoluymus yok artikin yeni gencler on onu y acin hizmet edecek gencler on taha tam isabet

1
-5
Amir 6 ay önce2023-11-16 01:00:39

Ne osmani karaoglani ya bi gidin yeni gencler lazim

4
-0
Genç Akyazılı 6 ay önce2023-11-16 00:58:11

Anlaşıldı bu seçimde Ak Parti'ye oy vermiyoruz .Akyazida Belediye başkanlığı yapacak nitelikli insan yok mu

3
-1
Suskun 6 ay önce2023-11-15 23:27:09

Osman karaoğlan neredeAkyazı için ondan başkası yalan

2
-8
Nasipler 6 ay önce2023-11-15 23:17:58

Hayırlısı değilse Allah nasip etmesin.

3
-0
Bu ne 6 ay önce2023-11-15 23:16:32

Sakaryada akpartinin bir dönemi yıldırımlarsız olabilir mi acaba. Bişeylerde bir yerlerde olmasalar olurmu acaba. Başka birilerine fırsat tanınmayacakmı bu partide.

10
-1
Ramazan Güner 6 ay önce2023-11-15 23:02:31

Hayırlı olsun. Düzgün temiz biri. İnşallah aday gösterilir.

2
-4
Bence 6 ay önce2023-11-15 23:00:09

Bence Babasının yanına iş yerine gitmekle öğrenilecek meslek ustalık gerektiren işlerdir. (Sanayi, Lokanta, Mobilya, vb.) üretim üzerine olan mesleklerdir. Belediye başkanlığı bu şekilde öğrenilmez veya hakedilmez veya hakedilmemeli (Bence)

4
-2
Emanet 6 ay önce2023-11-15 22:18:45

Teberekler hayda bakalım marathon başlasın sıradakileri de bekliyoruz inşallah helecanlı bir koşu olacağa benziyor

1
-0
Akyazılı 6 ay önce2023-11-15 21:26:34

İlçe başkanı ağlamaklı..

0
-1
Uğr 6 ay önce2023-11-15 21:20:16

Hayırlı olsun olursa çok sevinirim

2
-6
Selçuk 6 ay önce2023-11-15 21:12:23

Hayirli olsun akyaziya hizmet edecek en dogru isim

1
-8
Doğrucu 6 ay önce2023-11-15 21:02:26

Hasan Akcan’a belediye başkanlığı hayırlı olsun.. Ak Parti kendi ayağına ikinciye sıkarsa …

3
-5
Sinan Turan 6 ay önce2023-11-15 20:50:53

Belediye başkanı olmak isteyen adaylara duyurulur akp haricî başka partilerden aday olun kesin seçilir siniz

4
-4
Abdullah 6 ay önce2023-11-15 20:19:54

Babası 3 dönem akyazı belediye başkanlığı 2 dönem sakarya milletvekilliği yapmıştı dimi metropol akyazimiza ?

0
-0
Medine 6 ay önce2023-11-15 20:19:40

Şükürler olsun kibirli Bilal gidiyor bilgi ve biriki akyazımıza katma deger katacak Abdullah taha kardeşimizi göreceğiz Allah nasip etsin Ben inanıyorum doğru bir adam

2
-7
Vatandaş 6 ay önce2023-11-15 20:10:22

Akyazida ilk defa Bilal soykana oy verdim oda kendini biçilmez kaf dağında gördü akyazı belediyesini bir analiz ettim belediyeyi yöneten kuzuluktan abaza gurubu yani ben belediyeyi akyazıyi yönetecek gerçek sahiplerine Abdullah kardeşimiz birikimi bu belediyemize çağ atlatır biz artık gönül belediyeciliği istiyoruz Bilal efendi Mermer fabrikasına işinin başına dönmeli herkez bildiği işi yapmalı vessalam

4
-2
Hasan abi 6 ay önce2023-11-15 20:08:29

Babası bütün cenazelere katılıyor oğlu reis olsun diye hem sevabı çok olur

2
-0
Akyazili 6 ay önce2023-11-15 20:02:16

İsterse babam aday olsun belediye seçimlerinde asla ak Parti'ye atmicam

5
-1
Nuri Kuru 6 ay önce2023-11-15 19:59:54

Rabbim hayırlı eylesin inşallah

1
-3
Taşburunlu sakallıoğ 6 ay önce2023-11-15 19:46:57

Artık yenilik istiyoruz Akp den bir hayır görmedik

7
-1
Akyazı li 6 ay önce2023-11-15 19:42:57

Hayirli olsun acik ara kazanir taha akyazimiz icin hizmet edecek adam taha

2
-9
Yasar 6 ay önce2023-11-15 19:40:55

Belediyeciligi yutmus adam gibi Adam taha allah yolunu acik etsin insallah

1
-9
Drogba 6 ay önce2023-11-15 19:38:49

Ayrıca ilçe baskanin karadenizde gemileri batmış gibi hayırdır.

0
-3
Drogba 6 ay önce2023-11-15 19:37:30

Baştan soylim Bilal hariç herkeze oy veririm

3
-4
Resul 6 ay önce2023-11-15 19:34:46

Hele sukur is yapacak genclere yol acin rabbim yardimcin olsun taha yakisir Akyazı ya

1
-7
Zafer 6 ay önce2023-11-15 19:32:47

Hayirli olsun taha sana yakisir allah utandirmasin

2
-4
Hüseyin 6 ay önce2023-11-15 19:23:28

Babası gitti, sıra oğlunda anlaşılan

6
-1
Yusuf 6 ay önce2023-11-15 19:11:48

AK parti Akyazı için çok şeyler yaptı da şimdi tekrar aday çıkarıyor bir AK partili olarak üzülerek söylüyorum

3
-2
Alis 6 ay önce2023-11-15 18:53:28

Yine eski tanıdıklar yeni yüzler olmayacakmı hep tanıdık yüzler anlaşıldı kurtuluş yok bu insanlardan

6
-1
Alis 6 ay önce2023-11-15 18:49:07

İnşallah hayrlı ise olsun

3
-3
Akyazılı 6 ay önce2023-11-15 18:34:37

Hayırlı olsun

2
-4
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks