Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Yeni Görev Yerinde Hayırlı Olsun Ziyareti

13-11-2015 10:27:44 - AKYAZI
Yeni Görev Yerinde Hayırlı Olsun Ziyareti

Akyazı Anadolu Lisesi müdürlüğüne atatan Fahri Küt’ meslektaşından makamında hayırlı olsun ziyarette bulunuldu

Hardal Burger Akyazı

Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu müdürü aynı zamanda Sakarya Karate İl Temsilciliği görevini yürüten Aykut Duman, Akyazı Anadolu lisesi müdürlüğüne atanan meslektaşı Fahri Küt’ü makamında ziyaret ederek hayırlı osun dileklerinde bulundu.

Kendisini ziyarete gelen meslektaşı Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu müdürü aynı zamanda Sakarya Karate İl Temsilcisi Aykut Duman’ın gerçekleştirdiği ziyaretten memnun olduğunu belirterek, okulumuza kadar gelerek bizleri görev yerimizde ziyaret eden meslektaşım Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu müdürü Aykut Duman arkadaşıma teşekkür ediyorum dedi.

Akyazı Anadolu Lisesi müdürlüğüne atanan Fahri Küt ile Hendek’te beraber çalıştıklarını kendisinin başarılı bir eğitmen olduğunu belirten Sakarya Karate İl Temsilcisi ve Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu müdürü Aykut Duman. Hendekte Beden eğitim öğretmenliği yaptığımız yıllarda beraber çalıştığımız başarılı bir eğitimci olan fahri hocamızı yeni görev yeri olan Akyazı Anadolu Lisesi müdürlüğünde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi sunmak istedik dedi.

Her iki okul müdürünün Beden eğitim öğretmeni olması ve her ikisinin Hendekli olması yapılan sohbetin koyulaştırarak doyumsuzluğa ulaştırdı. 

SEZAİ YOLCUOĞLU

Marmara Göz
Yeni Görev Yerinde Hayırlı Olsun Ziyareti
UB Group
Yeni Görev Yerinde Hayırlı Olsun Ziyareti
Yeni Görev Yerinde Hayırlı Olsun Ziyareti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks