İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Yeni Bir Akyazı Doğuyor

03-10-2015 23:24:03 - AKYAZI
Yeni Bir Akyazı Doğuyor

Akyazılı muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ilçeye kazandırılan hizmetler ile yeni bir Akyazı’nın doğduğunu aktardı.

Hardal Burger Akyazı

Toçoğlu, “Altyapıda sorunsuz bir Akyazı için çalıştık. Yeni projeler geliştirdik. Akyazı Sentetik Saha’nın temelini kısa süre içerisinde atacağız. Yeni Yaşam alanı Karacasu Park için 20 Ekim’de ihaleye çıkıyoruz. Sosyal belediyecilik, çevre, ulaşım ve daha nice başlıklarda Akyazı gelişimini sürdürecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazılı muhtarlar ile düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Büyükşehir ve SASKİ bürokratları da hazır bulundu. Başkan Toçoğlu görüşmede yaptığı değerlendirmelerde, ilçeye kazandırılan yeni hizmetler ile Akyazı’nın yeniden doğduğunun altını çizdi.

Altyapıda Sorunsuz Akyazı
İlçeye kazandırılan altyapı yatırımlarına değinen Başkan Toçoğlu, “Altyapı, içmesuyu ve yol konusu daima önceliklerimiz arasında. İlçelerimizden bizlere ulaşan talepleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehrin tamamında 2016 yılı yazında yol sorunu diye bir şeyden söz etmeyeceğiz. Bunun altını çiziyorum. Ayrıca yine Akyazı için 79 kilometrelik içmesuyu hattı ve bin 500 metreküplük su deposu inşa ediyoruz. Bıkaya Barajı ile entegre olacak yaklaşık 10 milyonluk yatırım ile bölgenin içmesuyu geleceğini garanti altına alacağız.”

Akyazı’ya Yeni Yaşam Alanı
“Biz yeni yaşam alanları, parklar ve meydanlar ile örnek bir şehirciliği Sakarya ile buluşturduk. Bu doğrultuda Akyazı’ya da yeni bir yaşam alanı müjdesi vermiştik. Akyazı Karacasu Park için somut adımlarımızı kısa süre içerisinde atacağız. Akyazılı kardeşlerimizin şüphesi olmasın; ilçemiz için neyin sözünü verdiysek hayata geçirilecek. Karacasu Park da sahip olduğu tüm sosyal donatıları ile hemşerilerimizin yeni buluşma noktası olacak. Akyazı’ya hayırlı olsun.”

Sporun Geleceğine Yön Veriyoruz
“Spor yapılabilecek alanların sayılarının arttırılması Büyükşehir olarak her zaman önceliklerimiz arasında oldu. Şehrin tamamına yayılan projelerimizle spor yapılabilecek bölgelerin sayısını arttırdık, şehre yeni spor kompleksleri kazandırdık. Yeni dönemde de Akyazımıza sentetik saha sözü vermiştik. Buradan müjdesini vermek istiyorum; kısa süre içerisinde tesisimizin temelini atacağız. Hedefimiz belli; Akyazı Belediyemiz ile ilçemiz geleceğine kalıcı eserler bırakmak niyetindeyiz. Bu anlamda samimi çalışmalarımız artarak sürecek.”

Ortak Çalışıyoruz
Belediyeler ve muhtarlar arasındaki işbirliğine de vurgu yapan Başkan Zeki Toçoğlu, “Yerel yönetimler ile muhtarlarımız sürekli iş birliği halinde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; muhtarlarımızla hizmet ortağı olarak çalışmaktayız. Proje ve hizmetler konusunda muhtarlarımız etle tırnak gibidir. Muhtarlarımızdan bizlere ulaşan talepler konusunda da daima çözüm odaklı bir yöntem takip ettik. Sorunlara yapıcı önerileri getirdik, gerekli adımları da attık” diye konuştu.

Sosyal Belediyecilikte Örnek İlçe
Akyazı’nın sosyal belediyecilik alanında da önemli yatırımlar ile buluşacağını aktaran Toçoğlu, “Akyazılı hanım kardeşlerimiz için SAMEK kurslarımız da eğitimlerini sürdürüyor. Branş çeşitliliği ve diğer zengin başlıklarda kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Yine gençlik ve eğitim merkezlerimizin bir yenisini de Akyazı’ya kazandıracağız. Şehrimizin tamamı için müjdelediğimiz bu alanlar Akyazı’ya da kazandırılacak.”

Güçlü Desteklerle Büyüyen Akyazı
Toçoğlu, “Şehrin tamamına yayılan güçlü hizmetlerin devamı için güçlü hükümetlerin var olması çok önemli. İstikrar ile şehrimizin diğer bölgelerinde olduğu gibi Akyazı’nın da çehresi değişmeye devam edecek. Akyazı 7 Haziran’da bize vermiş olduğu destekle daima istikrardan taraf olduğunu göstermiştir. Biz de bu doğrultuda ilçemize kazandırdığımız yenilikçi projelerle yeni bir Akyazı’dan bahsediyoruz. Güçlü destek sürdükçe sosyal, ekonomik ve kültürel yatırımlar beraberinde gelecek” dedi

Marmara Göz
Yeni Bir Akyazı Doğuyor
Güven Yapı
Yeni Bir Akyazı Doğuyor
Yeni Bir Akyazı Doğuyor
Yeni Bir Akyazı Doğuyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-10-11 20:52:20

En çok oyu akyazıdan alıyorsunuz tarafımıza bakan yok

0
-0
9 yıl önce2015-10-05 01:12:12

Bizler akp ye oy verdiğimiz sürece daha çok dinleriz bu masarı

0
-0
9 yıl önce2015-10-04 22:12:34

Bir varmis bir yokmus diye bazi masara baslanir.Akyazinin yeniden dogmasida masal gibi bir sey. Bu güne kadar yapilan isler katma degeri düsük ve hatta milligelire zarar vermekte. Örneklerini her gün görüyoruz. Akyazi tavuk gibi yerinde esinmeye alismis bir taraftan yapar bir taraftan bozar.Avrupa neden zengin oluyor, bu aritik herkes biliyor, cünkü adamlar yaptigi isi düzgün ve dürüst yapiyorlar. Biz ilk önce unuttugumuz dürüst calismayi ögrenmemiz lazim gerisi kendiliginden gelir

6
-1
9 yıl önce2015-10-04 19:06:18

Yıllardır destek veriyoruz ama bir türlü bu yeni akyazıya göremiyoruz.yine desteklicez bu söyledikleriniz en kısa zamanda olur inşah bu yeni akyazıya görmek bize nasip olur

1
-1
9 yıl önce2015-10-04 15:27:11

Neyin altyapisi, pazarköy caddesinde kanalizasyon yok hala....

3
-1
9 yıl önce2015-10-04 12:54:21

Ne zaman ? 5 yıl 10 yıl ?

5
-1
9 yıl önce2015-10-04 11:25:23

akyazıya ne yaptınız diye sorulduğunda hemen hastane yaptık diyorlar içersinde doktor bile yok gelen hasataya serum takıp başka yere sevk ediyorlar,sanki ambulansın adaya giderken uğrayıp mola verdiği dinlenme tesisi gibi bir yer

5
-0
9 yıl önce2015-10-04 11:23:45

ulan bu adamı seviyorum seçim hariç akyazıya uğradığı yok şimdi kalkmış vatandaşı salak yerine koyuyo yok onu yapacaz yok bunu açacaz daha enteresan olanıda biz bunu yiyoruz.son 3 seçimde akyazıya verdikleri sözleri tutsalar adapazını geçtiydik.

5
-0
9 yıl önce2015-10-04 10:39:56

Maketten başka birşey göremiyoruz. Akyazı sokakları çöpten geçilmiyor. Ne çevre düzenlemesi ne altyapı !!! Otur yerine Hasan Hoca SIFIR !!! ( vatandaş kemal)

7
-0
9 yıl önce2015-10-04 10:29:16

her seçim öncesi reklam izletenler akyazıya bir terminal bile yapmayı beceremeyenler birgün yeni terminalinizden o otobüslere bininde adapazarına bir yolculuk yapın

4
-0
9 yıl önce2015-10-04 03:22:35

Şu yolları düzeltin yeter görün artık şu yolları bu yorumlar boşa atılmıyo bunlarıda görün çokmu şey istiyoruz akyazımızın yolları güzel olsun saygılar

3
-0
9 yıl önce2015-10-04 00:47:51

seçim zamanı yine başladılar,şöyle bi baktım bununla ilgili geçmiş yıllardaki haberlerede hep aynı şeyler yazılmış ama aradan geçen yıllara rağmen bi işe başlayan olmadı artık insanları kandırmayında ah rızası için bi başlayın..

2
-0
9 yıl önce2015-10-04 00:38:58

bu vaatlerden bıktık artık, icraatları görelim lütfen

3
-0
9 yıl önce2015-10-04 00:29:31

yenı akyazıya şu yollarıda duzenleyerek dewam etsek bide

2
-0
9 yıl önce2015-10-03 23:33:12

sakaryanın en büyük ilçesinin terminali yok öncelik ona verilmeli yaptıgınız yeni terminal yüz karasıdır

5
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks