Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı

03-08-2015 18:34:17 - AKYAZI
Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı

Her yıl Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ve çocukların Yaz tatillerini dolu dolu eğlenerek geçirmelerini sağlayan Yaz Spor okullarının açılışı Akyazı Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Hardal Burger Akyazı

Yaz Spor Okullarının açılış törenine  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Kasım Aksoy, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik spor Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Abdulkadir Yıldırım, Akyazı İlçe gençlik Spor Müdürü Metin Yılmaz, Akyazı Belediyesi  Spor İşleri Müdürü Şenol Çakmak, Akyazı Belediyesi Güreşçisi Adem Altun, Yaz spor okulu Antrenörleri ve öğrencileri ve aileleri katıldı.

Bu Yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yüzlerce Akyazılı öğrencimize Futbol Basketbol,Voleybol, Hentbol, Güreş ve Badminton gibi spor darında haftanın üç günü olmak üzere yüzlerce çocuk Yaz Spor okullarında spor eğitimi alacak. Güreş branşında ise  Dünyaca ünlü milli güreşçimiz  Kamil Özdağ ve Akyazı’nın başarılı güreşçisi Adem Altun öğrencilere antrenörlük yapacak.

Yaz Spor okulları açılışında öğrencilere açılış konuşmasını yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Okullar zamanında çeşitli spor etkinlikleri ve bu tür müsabakalar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz bu yaz döneminizin dolu dolu geçmesi için sizlere yine her yıl olduğu gibi Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile bir araya gelerek Yaz Spor okullarını ayağınıza kadar getirdik. Bu yıl ki Yaz spor okulu etkinliklerimizde sizlere Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Güreş ve Badminton gibi spor darında konusunda uzman antrenörler tarafından spor eğitimleri verilecek. Sizler için hazırlanan Şort, Forma ve çantalarınızı da hocalarınız sizlere dağıtmış ve sizlerde üzerlerinize güzel güzel giymişsiniz hepinize de çok yakışmış şimdiden artık sizler birer sporcusu olmuşsunuz. Şimdi bu formanın hakkını vermek içinde sporu sevecek ve sporu alışkanlık haline getireceksiniz. İlçemiz Sporu seven ve sporcu yetiştirmeyi seven bir yer dolayısı ile sizlerde geleceğin sporcusu olma yolunda ilerlemek istiyorsanız sporu sevmelisiniz. Spora erken yaşlarda başlayarak bu alışkanlığınızı yaşamınız boyunca ilerletmeli ve sizlerde sizden sonraki gelecek nesillerin sağlık nesiler olması için sporu onlara aşılamalısınız. Yaz Spor okullarımız tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Hepsine ayrı ayrı üstün başarılar diliyorum ”dedi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ali Kasım Aksoy “Yaz spor okulları Sakarya genelinde tüm ilçelerde büyük ilgi görüyor fakat Akyazı bizim için bir başka çünkü burada spor yapmayı seven ve sportif etkinliklere en fazla katılımı sağlayan genç bir kesim var. Böyle olması da bizleri çok memnun ediyor. Genç kardeşlerimizin gözlerinde  pırıl pırıl ışıklar görüyorum inşah onlarda geleceğin başarılı sporcuları olarak göğsümüzü kabartacaklar ve sporu seven yeni nesillere bu bayrağı taşıyacaklar. Yaz Spor okulları tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi

Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ali Kasım Aksoy, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik spor Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Abdulkadir Yıldırım, Akyazı İlçe gençlik Spor Müdürü Metin Yılmaz yaz spor okulu öğrencileri ile tek tek tokalaşarak hal hatır sorarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

UB Group
Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı
Akgün Restoran Çorba
Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı
Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı
Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı
Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı
Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı
Yaz Spor Okulları Açılışı Törenle Yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-08-06 00:09:02

Zamanlanız harika yaa. Yaz bitecek sizler yaz okulunu yeni açıyorsunuz. Günaydınnnn La Havle :))) ( vatandaş kemal)

0
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden