10 K Grup
Toprak Turizm

Yarım Kalan Okul 60 İş Gününde Tamamlanacak

03-09-2015 17:52:39 - AKYAZI
Yarım Kalan Okul 60 İş Gününde Tamamlanacak

Akyazı Kuzuluk Mahesinde yapımına başlanan Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu’nun yarım kalan işlerin yapılması için valilik tarafından tekrar ihaleye çıkarılarak.

Özgür Adımlar

Okulun inşaat ihalesini alarak eksiklikleri tamamlayacak olan Adanalı iş adamı inşaat mühendisi İsmail Hakkı Aydın’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ve Kurucu Müdür Serkan Yaşar in katılımlarıyla Sakarya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri tarafından yer teslimi yapıldı.

İş emri 60 gün olarak belirlenen okul inşaatını daha kısa sürede bitirmek için çaba sarf edeceklerini İhaleyi kazanan iş adamı İsmail Hakkı Aydın, önümüzdeki hafta mal temini ve şantiyeyi kurarak inşaatın başlayarak iş emri 60 gün olarak belirlenen okul inşaatını daha kısa sürede bitirmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Bu yıl 5. sınıf okuyacak öğrencilerinin kayıtlarını alacak alacaklarını belirten okulun kurucu müdürü Serkan Yaşar, 2015- 2016 eğitim öğretim yılı için kayıtlar okul inşaatı tamamlanana kadar Kuzuluk Mahesi’nde bulunan Mehmet Soykan Ortaokulu’nda devam edecek. Okulun tadilatı tamamlanması ile birlikte bu sene ilk öğrencilerini bünyesine almaya başlayacak olan Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu, taşıma merkezli okul öğrenci kayıtlarına başladı. Kayıt bölgesinde bulunan Kuzuluk Mahesi Şerefiye, Reşadiye, Beldibi, Yongalık, Bıkaya, Taşyatak, Hanyatak, Kayabaşı ve Boztepe Maheleri’nde bulunan öğrenciler başvuru yapabilirler tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

SEZAİ YOLCUOĞLU

Ürdüç
Yarım Kalan Okul 60 İş Gününde Tamamlanacak
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-09-03 22:10:04

30 ekimde açiliş yapmanızı kayıt edecek ögrenci bulmanızı bekliyoruz

0
-1
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden