İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

SEN BİLİYORSUN TÜRKİYEM

2015-11-02 00:00:00
1141 OKUNMA

Seçim sona erdi ve kısa bir molanın ardından AK PARTİ  dördüncü kez yeniden tek başına ülkeyi yönetme sertifikasını halktan aldı. Ülkemiz adına hayırlara vesile olması temenni ediyoruz.

Seçmen 7 haziran seçimlerinde oturun beraber koalisyon yapın dediği siyasi partilerin , becerip bir hükümet kuramaması ve ülkenin bu beş aylık süreçte anyayı konyayı anlaması suretiyle , 1 Kasım seçimlerinde dedi ki; siz bu işi beceremeyeceksiniz , ben çözüme kavuşturayım dedi ve Ak Parti’ye yeniden tek başına iktidar patentini hem de %49,4 gibi kayda değer bir oranla verdi.Yani kısacası sen bilirsin Türkiye diyerek yol çıkanlara biz biliyoruz , karışmayın bize dedi.

Artık önümüze çıkan bu yeni süreçte Ak Parti üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmek zorunda. Daha önce ihmal edilen bazı konularda ciddi çalışmalar yapmak ve ilerleme kaydetmelidir.Özellikle dar gelirli işçiler, taşerön işçiler , emekliler konularında 7 Haziran seçimlerinde bariz bir şekilde aldığı uyarılar neticesinde iyileştirmeler ve çalışmalar yapmalıdır.Çünkü, bu konularda atılım yapılmasını bekleyen milyonlar var.Aslında 7 Haziran seçimlerinde heyecanını kaybeden , bir nebzede olsa rehavete kapılan Ak Parti için bu seçim sonuçları bir kendine gelme , bir silkeleniş olmalıdır.

Diğer siyasi partilere  bu yazımda değinmek istemedim. Daha sonra ki yazılarımda hasbelkader değerlendirmelerimizi yapacağım.Kısaca şunu söylemek isterim ki ; muhalefette yer alacak olan üç partinin aldığı toplam oy oranları eğer Ak Parti’nin oy oranının altında kalıyorsa , en kısa zaman zarfı içerisinde kendilerini baştan aşağıya bir rektefeye almaları gerektiğidir.Kendi kendilerini sorguya çekmeleri ve siyasetlerini gözden geçirmeleri gerekmektedir.

Seçimlerin tekrardan ülkemize ve vatanımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

 

 

 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Hendek'te kaçakçılık operasyonu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Şimşek Halı Yıkama