İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

İçimizdeki Rusyalı'lar

2015-12-06 00:00:00
1446 OKUNMA

Dünyada hangi ülke vardır ki , kendi kendine muhalefet olsun ya da kendi kendine ihanet etsin.Türkiye işte .Haini bol , ihanetçisi sürüyle.Çok bilmişi fazla, küstahı elini sasan ellisi.Amma velakin bütün bunlara rağmen bu ülke bu kadar ayakta durabiliyorsa , ne diyelim Fatih Han’ın ruhu şad olsun.

Rusya'nın uçağı düşürüldükten sonra , bir takım zatlar sırf saray düşmanı olduklarından mütevellit Rusya‘nın savunuculuğuna başladılar. Enteresandır ki , Rusya bile kendini bizim bu Ruscuklar kadar iyi savunamıyor. Diyorlar ki ‘Ne olacak şimdi , Ya Rusya bizi işgal ederse ‘.Yav sen merak etme , zaten seni izleyen , yorumlarını dinleyen Rusya işge uğraşmaz .Biz zaten işgal etmişiz de haberimiz yok derler. Diyorlar ki ‘ya doğal gazı keserlerse ‘ . Aman Yarabbi bu bir felaket olabilir . Biz doğal gaz olmadan yaşayamayız. İyi işte tamam. Siz de böylece vatanınıza yerleşirsiniz Rusya ‘ya .

Kendinize gelin ey içimizde ki Rusya ‘lılar sırf Erdoğan düşmanlığınız yüzünden bu ülkeyi kimseye peşkeş çekme gibi bir lüksünüz yok . Bu ülkeyi kimseye karşı küçük düşürme hakkınız yok .İtibarsızlaştıramazsınız. Kendi kuyruk acılarınızı bu ülkenin kendine has çizgileri üzerinden dindiremezsiniz .Milli bir mesele varsa , ya çıkar adam gibi ülkenizin haklılığını savunursunuz ya da adamsanız adamlık gösterip yorum yapmaz susarsınız.

Siyasi kimliğiniz olabilir , farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz .Azılı bir Recep Tayyip Erdoğan düşmanı da olabilirsiniz . Ama kör olmayın. Nankör hiç olmayın. Bu sizin azılı Türkiye düşmanı olacağınız anlamına gelmez.Vatansa , bu vatanı her türlü platformda savunmak hepimizin asli görevidir.

Son sözümüz de EMEK HIRSIZLARINA olsun. Taklitler ancak asıllarını yaşatır.Asıl olmazsa taklitte olmaz . Bize vermiş olduğunuz bu desteklerinizden dolayı teşekkürler.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Paralarla ortadan kaybolan kuyumcu ile ilgili yeni gelişme
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Şimşek Halı Yıkama