YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

ALLAH’TAN KORKMAZ KULDAN UTANMAZLAR

2016-02-11 00:00:00
975 OKUNMA

 

       Bugün şu konuya hani deyim yerindeyse bodoslama dalıp , kendimi çok fazla frenlemeden cümleleri zehirli bir ok fırlatasım var.Fazla değil kısa bir zaman önce CHP nin çok ve en genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu beyfendinin grup toplantısında söylemiş olduğu ‘Allah’tan korkmuyoruz ‘ söyleminin ardından , çok geçmeden meclis konuşmasında bir diğer CHP li sayın Selina Doğan hanımefendinin ‘biz Allah’tan değil hukuktan ve bu ülkenin elden gitmesinden korkuyoruz ‘ söylemi geldi.

 

       Ne diyelim şimdi.% 99 u Müslüman olan memleketimizin temsil yerinde Allah’tan korkmayan baylı bayanlı milletvekilciklerimiz var.Suçu buraya bağlamak istemiyorum.Suç onları oraya getiren zihniyetin eseridir.Suç bu söylemleri söyledikleri halde onları sorgulamayan hesap sormayan onlara oy veren vermeyen herkesindir.Ne demek Allah’tan korkmuyoruz ‘.Hukuktan korkuyoruz. Bırakın bu cıvcıvları artık.Allah’ın hukukundan üstün hukuk mu olur.Seni yaratan , sana can veren , korkmuyoruz derken  bahşettiğin nefesin bile sahibi olan , ondan geldiğin ve yine ona gideceğinden korkmamak.

    

      Eh zaten yıllardır biz bunların kuldan utanmadıklarını biliyorduk.Meğer birde Allah korkularıda yokmuş .Bunu da öğrenmiş olduk böylece.Vay Allah’tan korkmaz kuldan utanmazlar vay.Ne diyelim bazı hesapların verilmesi hesap günü çetin olacaktır.Allah kendinden korkmayanlara Ondan korkmayı nasip etsin İnşah.

 

 

       Zor hakikaten çok zor . Bu ülke nasıl bu tip milletvekillerinin ve ya genel başkanlarının elinde oyuncak olabiliyor şaşmamak mümkün değil.Çok ama çok büyük bir tehlike bu.Ülkenin yönetimine talip olanların nasıl bir köhne zihniyetin içinde çırpındıkları ortada. Allah akıl fikir ihsan etsin diyelim.Daha çok şeyler söleyebilirim ama en nihayetinde Allah korkumuz var , kuldan utancımız var .

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Okul müdürü ile müdür yardımcısına saldırı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Şimşek Halı Yıkama