Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

UZUN HİKAYE

2015-02-16 00:00:00
2507 OKUNMA

Ferhat SAĞLAM

Uzak diyarlarda bir parti varmış. Bu Partide birileri istediklerini başkan yapar istediklerini yönetimde yer verirmiş. Bir Gün gençli kolları başkanlığına bir isim önerilmiş ama başkan o ismi kabul etmemiş ve şimdiye kadar neredeyse siyasetle içi olmayan birini getirmiş. Bu genç Gümüş gibi parlasa da siyaset bilinci oluşmamış bu gençte.

Sonunda bir seçim gelmiş çatmış. Seçimlerde en çok çalışanlar gençlik kolları ve kadın kollarıymış. Öyleymiş olmasına amma gençlik kollarında çalışacak başkan yokmuş. Gençlik kolları başkanının da kendine göre bahaneleri varmış tabi ki.

Öyle böyle seçim atlatılmış ve kazanılmış.
Sonra gümüşün zamanı dolunca değiştirilmesine karar verilmiş. Gümüşün yerine Altın getirmek istemişler ama olanlar gümüş yerine bronz geldiğini göstermiş.


Neyse gel zaman git zaman  seçim zamanı gelmiş. Bir de ne görsünler yine tanıdık bir isim. Amma bu isim siyaseti biliyor. Aileden gelen bilgiler var denilmiş kimse bir şey dememiş.
Gençlik kollarına gelen yeni Kahveci çalışmalarına hemen başlamış ve yönetimini oluşturmuş.

Kısa bir süre sonrada partinin 5. Olağan kongresi gerçekleşmiş. Bu kongreye bütün ilçeler pankartlarla afişlerle hazırlanmış ama adı ak bahtı kara olan ilçenin o partisinden neredeyse gençlik kollarından kimse gelmemmiş.
Sonra komşu ilçelerden birisi bu durumlarına acımış ve bakmış onlarda gençlik kolları yok biz söyleyelim demiş bu adı ak bahtı kara ilçenin ismini.


Ve başlamışlar söylemeye Ak Ak Ak diye.
Sonra sormuşlar nerede bu gençlik kolları diye alınan cevapta bir hayli komikmiş. UZUN HİKAYE
Bu hikayede hiç bir kişi ve kurum HAYAL ÜRÜNÜ DEĞİLDİR.

Ferhat Sağlam

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks