Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Uluslararası Turnuvadan Beş Madalya

28-11-2015 16:13:44 - AKYAZI
Uluslararası Turnuvadan Beş Madalya

İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda Gerçekleştirilen International Marmara Club Karate Turnuvasında Akyazı Halk Eğitim Karate Takımı Sporcuları 3 Altın 1 Gümüş 1 Bronz Toplamda 5 madalya elde etti.

Hardal Burger Akyazı

Turnuvada Bayanlar 7 yaş 20 kg da Sevde Nur Kut, 25 kg da Saliha Yarımbaş, 10-11 yaş 35 kg da Zeynep Birinci Altın Madalya, 10- 11 Yaş Erkekler 35 kg da  Erdem Aşar Gümüş Madalya,12-13 yaş 40 kg da Burak Can Öztürk Bronz madalya kazandı.

Bağcılar Olimpik Spor Salonunda Gerçekleştirilen uluslar arası turnuvaya 22 ülkeden 850 sporcunun katıldığı turnuvada elde edilen başarının büyük olduğunu belirten Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, Halk Eğitim Merkezi Karate Takımını oluşturan sporcularımızın Türkiye şampiyonasında ve milli takım bazında derece yapabilmeleri için uluslararası turnuvalara katılmaya çalışıyoruz. Sporcularımızın elde ettikleri başarı bizim için önemli.  İl dışında yapılan turnuvalara katılabilmek için ekonomik olarak bizlere maddi ve manevi destek veren Halk Eğitim Merkezi müdürü Sayın Dursun Ali Yaman’a ulaşım için bizlere araç tahsis eden belediye başkanı Sayın Hasan Akcan a teşekkür ederim. Amacımız Akyazı’nın gençliğine spor ahlakı ve başarı alışkanlığını aşılamak. Durmak yok başarı için her daim yola devam.

Akgün Restoran Çorba
Uluslararası Turnuvadan Beş Madalya
Güven Yapı
Uluslararası Turnuvadan Beş Madalya
Uluslararası Turnuvadan Beş Madalya
Uluslararası Turnuvadan Beş Madalya

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden