Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Kurulu Yapıldı

11-05-2015 12:11:26 - AKYAZI
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Şemsi Bayraktar güven tazeledi.

Hardal Burger Akyazı

Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin üç gün süren olağan genel kurul toplantısı yapılan seçimle son buldu. Tek listeyle girilen seçimde Şemsi Bayraktar oylamaya katılanların tümünün oylarını alıp genel başkan seçilirken, kendisi tarafından hazırlanan yönetim kuruluda seçilmek suretiyle Genel başkanları ile birlikte güven tazelemiş oldu.
 
Ankara Büyük Anadolu Otel’de gerçekleşen ve ilk günü Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, ikinci günü Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup başkanvekili Oktay Vural’ın katıldığı genel kurulun üçüncü gününde genel başkan ve yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı.
 
Yargı gözetiminde gerçekleşen seçimde Şemsi Bayraktar rakipsiz olarak bir kez daha genel başkan seçilirken, yönetim kurulu asıl üyeliklerine Mehmet Nuri Şeyda Sorman (Manisa)  Mustafa Hepokur (Konya) Ahmet Bahadır Sezgin (Osmaniye) Nejat Gamzeli (Çankırı) Bekir Şinasi Özdemir Elazığ) Hasan Kozoğlu (Trabzon) Mehmet Latif Maskan (Erzurum) Mehmet Cevat Delil (Diyarbakır) ve Hüseyin Darcan (Edirne) seçilirken, yedek üyeliklere de İbrahim Erdı, Arslan Soydan, Sezayi Çelik, Ramazan Öztürk, Memet Ali Bulut, Abuzer Yıldırımtepe, Ahmet Eyüboğlu, Hacı Çetindağ, Recep Muğlu, Şener Öner’den oluştu.
 
TZOB’nin 26.Genel Kurulunda seçilen yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde ilk toplantılarını yapacakları ve bu toplantıda görev taksimini oluşturacakları açıklandı.
 
Ankara’da yapılan genel kurula katılmak üzere giden Sakaryalı delegelerde Pazar günü akşam saatlerinde Sakarya’ya geri döndüler.

Güven Yapı
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Kurulu Yapıldı
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-05-13 01:32:47

Akyazılı bir abim izin böyle önemli bir seçime tek liste ile başkan olarak girmesi ve tam oy alması inanılmaz gurur verici. Tebrikler.

0
-0
10 yıl önce2015-05-11 17:03:44

madem tek liste, göstermelik oylama da yapmayın.

1
-2
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks