10 K Grup
Ellidört Park

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA

01-02-2015 17:49:28 - AKYAZI
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA

Sakarya Serdivan Spor salonunda yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Akyazılı sporcularımız Tatemiyi rakiplerine dar ederek 3 Adet Türkiye Birinciliği 1 Adet Türkiye İkinciliği elde ettiler.

Hardal Burger Akyazı

Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet programında yer alan ve 2800 Sporcunun katılımlarıyla Sakarya Serdivan Spor salonunda yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında. 2006 Doğumlu Minik Bayanlar 30 kg da Sena Coşkun, 2005 Doğumlu Minik Bayanlar 30 kg da Zeynep Birinci, 2005 Doğumlu Minik Erkekler 40 kg da Murat Kenan Özen Türkiye Şampiyonu olurken 2005 Doğumlu Minik Erkekler 45 kg da Oğuzhan Ekinci Türkiye İkincisi oldu.
Altın madalyasını almak için Şampiyonluk kürsüsüne çıkan Sena Coşkun’un madalyası Türkiye Karate Federasyonu Merkez Hakem Komite üyesi Cenap Türkeri, Zeynep Birinci’nin madalyası Türkiye Karate Federasyonu Genel koordinatörü Ali Bıldırcın, Murat Kenan Özen’in madalyasını Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyesi Timur Özdemir, Oğuzhan Ekinci’nin madalyası Türkiye Karate Federasyonu Genel koordinatörü Ali Bıldırcın tarafından verildi.

Elde edilen başarı bir yıllık emeğin ürünü olduğunu belirten karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, Cumartesi ve Pazar günü Sakarya Serdivan spor salonunda yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında sporcularımız Sena Coşkun, Zeynep Birinci, Murat Kenan Özen tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olurken Oğuzhan Ekinci finalde elenerek Türkiye ikincisi oldular. Elde edilen başarımız bir yıllık çalışmanın ürünü. Türkiye şampiyonasında madalya kazanan sporcularımı, evlatlarını ve bizleri destekleyen velilerime teşekkür ediyorum. Başarılarımız her gecen gün artarak devam edecektir. İlçemizi yönetenlerden ve ilçemizin değerli iş adamlarından oda başkanlarımızdan başarı gösteren sporcularımızı onurlandırmalarını bekliyoruz. Durmak yok şampiyon olmaya devam dedi.

Turnuva sonrası Karate Federasyon başkanı Esat Delihasan ve Karate Federasyonu Genel sekreteri Meydan Kobaş şampiyon olan sporcularımızı başarılarından dolayı kutlayarak madalya kürsüsünde günün anısına fotoğraf çektirdiler.


 

Akgün Restoran Çorba
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA
Marmara Göz
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN 3 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-02-04 10:38:34

İlimizde Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karete Şampiyonası yapıldı.İlçemizden 3 Türkiye Şampiyonu çıktı.Öncelikle her türlü imkana sahip olan diğer kulüplere nazaran bir dükkandan bozma küçücük bir yerde binbir fedakarlıklarla sporcularımızı yetiştiren,çalıştıran ve şampiyon olmalarında en büyük pay sahibi olan hocaları Sayın Sezai Yolcuoğlu'na,destek olan velilere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ederiz.Bundan sonrası için ilçemizden daha çok başarılı sporcular çıkabilmesi adımızı duyurabilmesi bu çocuklarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmelerini sağlayabilmek ilçemizi yöneten büyüklerimizin spora aşık iş adamlarının ve esnaflarımızın daha duyarlı olacağını umarak Saygılar sunar başarıların devamını dilerim.

0
-0
10 yıl önce2015-02-02 10:54:57

çocuklarımızın alınlarından öpüyorum deyerli hocamız sezai yolcuoglu nuda tebrik ediyorum başarılarınızın devamı dileyille Recep Bayraktar

0
-0
10 yıl önce2015-02-02 17:48:26

Madalya alan çocuklarımızı kutluyor müsabakalara katılıp madalya alamayan çocuklarımıza da teşekkür ediyorum madalya alamasalar da Akyazımızı temsil ettiler inşah seneye madalya sayımız artar

0
-0
10 yıl önce2015-02-02 01:10:29

yeni bir LAS SA kenan yetişiyor

0
-0
10 yıl önce2015-02-01 19:46:58

tebrikler :) başarılarınız devamını dilerim :)

2
-2
Otomobil takla attı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup