ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TUNCAY ŞANLI İLE ÖZÜMÜZE DÖNDÜK

2016-11-08 11:41:35
3675 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Hiç bu kadar keyifle yazıma başlamamıştım. Sahadaki takım ruhuna şahit olmak beni fazlasıyla mutlu etti. Sakaryaspor’un beklenen ve özlenen ruhu geri gelmişti. Son 3 senedir bu ruhu hiç yakalayamamıştık. Başka bir Sakaryalı İlhan Var Hocamız ile bu günleri ümit etmiştik fakat nasip şimdiyeymiş, Tuncay Hocamızaymış. Bu sevinci bu galibiyeti oyuncularla, taraftarla paylaşmak tezahüratlar söylemek uzun zamandır yapmadığımız bir şeymiş sanki. Bu kadar içten sevinmeyi çok özlemişiz. Bu güzel galibiyet için yönetimi, teknik heyeti ve oyuncuları canı gönülden kutluyorum.
Maçtan bir gün önce Tuncay Hocamızla sohbet etme imkanı buldum. Şehirden aldığı destek ve medyada da ses getiriyor olmasından oldukça memnundu. Artık Sakaryaspor’un eski günlerini, hak ettiği yerlerde olması gerektiğinin üstünü çizdi. Çok çalışmalarının gerektiğini ve şampiyonluğa olan inancını bana hissettirdi. Başkan İsmail Gürses’e “Başkanım inşallah güzel günler bizi bekliyor. Nasip ise yarınki maçı da kazanacağız” dedim. Başkanın tepkisi şu oldu; “Sadece nasiple olmaz Tacettin, bizim de çok çalışmamız lazım” dedi. Bu aldığım cevaplar beni içten içe çok memnun etti. Gösterdikleri çaba herkes tarafından hissedilir bir şeydi, bunu Sakarya halkı olarak en küçüğünden en büyüğüne kadar herkes görüyordu. Sakarya ve Sakaryaspor bu sezon küllerinden yeniden doğuyordu. 
 
Nitekim öyle de oldu. Umut ettiğimiz, arzuladığımız galibiyete ulaştık. Oyunun başlarında hakem kararları bizi biraz çileden çıkarsa da oyuncuların göstermiş olduğu performans herkesi memnun etti. 2 hafta önceki takım gitmiş yerine bambaşka bir takım gelmiş sanki. Tuncay Hocanın ıslıkları ile tüm oyuncuların kulübeye olan bakışlarına şahit olduk. Tuncay Şanlı, oyun içerisinde yaptığı müdahaleler, serzenişler ile maçı 90 dakika yaşadı ve futbolcularına da ne yapmaları gerektiğini fazlasıyla anlattı. Murat Hacıoğlu ve Ferhat Yazgan biraz tutuk kalsa da Zafer Aydoğdu’nun defanstaki liderliği, Talha Mayhoş, Erçağ Evirgen ve Abdulkadir Akyıldız’ın yüksek performansı galibiyeti getiren etkenlerden oldu. Gol sevincimiz aslında o kadar çok şey ifade ediyor ki, o hırs, özlem ve sevinç bir aradaydı. Bu kadar içten sevinmeye bile hasret kalmışız. 
 
Taraftarımız hakkında birkaç cümle etmeden geçmeyeceğim. Maç boyunca susmayan Tatangalar, maç sonunda da futbolcularla birlikte sanki yeniden kucaklaştı. Futbolcularla yapılan tezahüratlara Tuncay Hocanın da eşlik etmesi zaten çok şeyi ifade ediyordu. 
 
Tuncay Hocayla Sakaryaspor özüne geri döndü.
 
Saygılarımla… 
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks