YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Traktör Sürücüsü Tutuklandı

19-05-2015 11:11:46 - AKYAZI
Traktör Sürücüsü Tutuklandı

Akyazı Dokurcun mahesine ters yöne girerek kaza yapan ve üç kişinin ölümüne sebebiyet veren sürücü Ali Osman Yıldızhan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özgür Adımlar
16 Mayıs günü saat 20:30'da D140 karayolu Akyazı  Dokurcun mahesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında Raşit Yıldırım'ın (50) kullandığı 54 KR 809 plakalı özel otomobil ile Ali Osman Yıldızhan'ın kullandığı Plakasız taraktör  çarpışmıştı. Kaza sonrası Raşit Yıldırım'ın kullandığı araçta bulunan Anne Dilber Yıldırım ve kızları Melek Yıldırım (24)  olay yerinde hayatını kaybederken, Dilek Yıldırım (18) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş Muhammet Yıldırım ise Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınmıştı.

Ters yöne girerek kazaya neden olan ve olay yerinden kaçan Traktör sürücüsü Ali Osman Yıldızhan Polis tarafından Sakarya'nın Erneler ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. 3 kişinin ölümüne 2 kişinin ağır yaralanmasına sebep olan Zanlı polis merkezinde alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sakarya Ferizli cezaevine gönderildi.

İlgili Haber için Tıklayın http://www.akyazihaber.com/akyazi-haber-trafik-kazasi-12618-1.html
Marmara Göz
Traktör Sürücüsü Tutuklandı
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-05-19 15:21:38

Yazıkya kim istrdi böyle olmasını Allah korusunn Cenabi rabbim

4
-3
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)