YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Sorun kavşakta kırmızıda geçende değil!

04-10-2015 22:35:14 - AKYAZI
Sorun kavşakta kırmızıda geçende değil!

Kuzuluk Kavşağında Kırmızıda Geçen Araç Akyazı Haber kamerasına Böyle Yakalandı

Hardal Burger Akyazı

Akyazı'da bulunan kavşaklarda sürekli ölüm ve yaralamalı trafik kazalarının meydana gelmesi bir türlü ders olmuyor. Kavşaklarda kural ihleri sürüyor. Kuzuluk mahesi İhlas kavşağında Hafif Ticari Otonun Kırmızı ışığa rağmen yolun karşısına geçmesi objektife böyle yansıdı. Kazaya davetiye çıkaran araç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

Güven Yapı
Sorun kavşakta kırmızıda geçende değil!
Marmara Göz
Sorun kavşakta kırmızıda geçende değil!
Sorun kavşakta kırmızıda geçende değil!

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-10-06 10:02:49

bence dönerli, kavşak yapılması daha uygun olacaktır.çünkü yuvarlak kavşak yapılan yerlerde kaza riski çok az oluyor.hatta hiç kazada olmuyor.belediyemiz bunu yapar.diğer yerlerde dönerli kavşak yaptı artık hiç kaza yok.

0
-0
9 yıl önce2015-10-05 17:52:06

ne grerek var bu haberlere zati halk kendi anayasasını yapmış herkesin elinde silah atıp yakıyor trafik kuralı yok ışıkmış neyine polisi jandarmayı takan yok eeeeeee kaymakamın umurunda değil halkın güveliği ah sonumuzu hayır eyleye.

3
-0
9 yıl önce2015-10-05 13:16:25

sen oraya mobeseyi koymazsan insanlar zaten kural tanımıyorum geçiyorlar.Koy oraya mobeseyi kes cezayı gönder evine bak bir daha geçermi oradan.Akyazı olarak eğitim seviyesi berbat,kurara uymak yok,kimse kimseye saygı göstermiyor.Bunun neticesinde de ilçede ne doktor durmak istiyor nede öğretmen.Bunun sorumluları yıllardır belediye ve polisin koordineli çalışmaması.

5
-1
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden