İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Siz Gerçekten Eğitimci misiniz?

23-10-2014 14:40:03 - AKYAZI
Siz Gerçekten Eğitimci misiniz?

Siz mi eğitimcisiniz ben mi?

Özgür Adımlar

İlçe Milli Eğitim camiasında görev yapanların asli görevleri çocuklarımıza gençlerimize eğitim ve öğretim vermek olmasına rağmen bazı eğitimciler ve yöneticiler geleceğimiz olan çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirip yeteneklerine göre eğitilmesi için açılması talep edilen kursların açılmaması için ellerinden gelen mazeretleri öne sürmelerine anlam verilmemektedir. Bu yöneticiler bulundukları makamlarda rahat ve refah içinde oturup mesailerini doldurabilmeleri için makam odalarını tadilat yaptırarak göz zevklerini tatmin edebilmeleri için kurum ve devletin paralarını harcayabiliyorlar.

Devletin görev yaptığı kuruma gönderdiği paraları bu yetkililer hizmet dışı kendi egolarını tatmin etmek daha lüks makamlarda oturmak ve göz zevkine göre harcayabilir mi? Yoksa geleceğimiz olan çocuklarımızı sosyal aktivitelerde bulundurarak kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak tutmak amacı ile ya da vatandaşlarımızı meslek sahibi yapmak amacı ile eğitilmeleri için gerekli ortamın hazırlanmasına harcanması için mi gönderiyor?

Yoksa kişisel egolarını tatmin etmek için yetkilerini istedikleri gibi bu makamlarda mı kullanıyorlar. Bu kurumların milletin hizmetine sunulmuş kurumlar olduğunu unutuyorlar mı?
Bu davranışları ile kime / kimlere hizmet ediyorlar İlçemizde gençlere yönelik faaliyetler için kurs açmayanlar şunu iyi bilsinler ki Ben o çocukları sizi olmasanız da yıllardır yaptığım gibi yine gerekli tüm imkânlarımı seferber ederek bu çocuklarımıza eğitimi ve çalışmaları yapacağım

Sizin asli görevleriniz arasında olmasına rağmen çeşitli bahanelerle kurs açmamanıza söylenecek tek bir cümle var. Siz gerçekten eğitim ve öğretim için mi bu görevlerde bulunuyorsunuz. Bu makamlarda dilediğiniz gibi davranarak hizmet ettiğinizi mi sanıyorsunuz. Ben tüm imkânlarımı ve zaman ayırarak yaptığım çalışmaları yaparken sizler bu konuda neden ilgisizsiniz.

Siz mi eğitimcisiniz ben mi?

Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizi sportif faaliyetlerle yetiştirmeye çalışan Siz mi siniz  Ben mi?

Sizin ve sizin gibi düşünenlerin tüm engellemelerinize rağmen bu konuda sorumluluk almayanlar şunu bilmenizi isterim ki;  Ben bu çocuklarımıza ve gençlerimize sporun önemini bilen biri olarak dün olduğu gibi bu gün de sahip çıkarak, Durmak yok üretmeye eğitmeye ve başarıya devam.
Sloganı ile görevimi en iyi şekilde yapacağım. Çünkü ben inanıyorum ki geleceğimizin teminatı bu çocuklarımızdır. 

****
İlçe Başkanlığına Aday Bolluğu

İki dönem genel merkezin desteği ile ilçe başkanı olan Nail Kahveci belediye başkanı olabilmek uğruna görevini yarıda bırakarak Akyazı Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Genel merkezin iki defa ilçe başkanlığına aday yapılan Kahveci bu sefer genel merkezden onay alamayarak belediye başkanı olamadı. Ama bu sefer evdeki bulgurdan olmamak için belediye meclis üyesi oldu. Daha sonra belediyenin yan kolu olan Ak Belde şirketine müdür olmak istediğini belirterek meclis üyeliğinden istifa edip Ak şirkete müdür oldu.

Bunları niye mi yazdım? Yerine geçen ve on aydır ilçe başkanlığı görevini yürüten Feyzi Bora’ya 16 Kasım 2014’de yapılacak olan ilçe başkanlığı seçim tekrarı için aday sayısının neden bol olduğunu anlatabilmek için.
 
Ak Parti İlçe Başkanlığı için yapılacak olan seçimde başkan adayı olarak seçime girmek isteyen başta mevcut başkan Fevzi Bora, Abdullah Mert, Kemalettin Öztürk, Eyüp Demirtaş ve meslektaşlarımızdan olan Ferhat Sağlam meydanlara çıkarak Akyazı’nın hak ettiği en iyi hizmeti kendileri getireceğini belirterek genel merkeze kendilerini tanıtmaya çalışıyorlar.
Dikkat edin genel merkeze, delegelere değil!

Delegelerin seçtiği aday değil genel merkezin belirleyeceği aday başkan olacak yani tek liste.

Ak Parti’nin ilk kuruş tarihi olan 2002 yılında o zamanki ilçe başkanı Mehmet Sarı ve Gençlik Kolları Başkanı Engin Eroğlu beni telefonla arayarak yeni parti kurulduğunu belirterek “Arkadaşlarını al gel partiye üye yapalım seçime için çalışalım” demişti. Kendileri sağ sorulabilir. Mehmet Sarı başkanlığında yapılan toplantıda arkadaşlarımızdan biri el kaldırarak 
“Başkanım seçime gireceğiz bindiğimiz gemi denizde batar mı batmaz mı limana çıkar mı çıkmaz mı belli değil bizler parti için Erdoğan için çalışalım çalışalımda bizler ne olacağız” sorusuna.
Mehmet Sarı şu cevabı verdi “Eğer gireceğimiz seçimde tek başına iktidar olursak sizler işe yerleştirileceksiniz” demişti.
Gel görkü hiç kimse işe yerleştirilmedi.

Bundan dolayı ben ve benim gibi Ak Parti davasına gönül ve emek vermiş insanların fikirleri hiç önemli değil. Diğer partilerden istifa ederek Ak Parti’ye katılanlar bir yerlere geldi. Partiye emek verenler dışarıda.  Partinin emektarları bu nedenle kırgın Genel merkez kimi başkan adayı yaparsa yapsın artık vatandaşı veya partilileri ilgilendirmiyor.


SEZAİ YOLCUOĞLU

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-10-27 00:26:39

Evt dun gibi hatirliyorum 2002 yılını gemi limana cikti. Bir cok multecininde partide isleri görüldü malum akrabalik derecesine göre ama untmasinlarki sira bizlerede gelecek ozaman 2002 den devam edecegiz nasil bizler satildiysak? İRFAN ALAŞ.

0
-0
10 yıl önce2014-10-26 00:05:51

Daha öncede dediğim gibi hep dışardan yazıyorlar buraya kanıt: Erdal - Paris :) Nasıl olsa yurt dışındayım gibi... Diğer bir konuda öğretmenlerin kendini acındırma durumu, bilmesek sadaka verecez :P

0
-0
10 yıl önce2014-10-24 22:24:18

Günde 8 saat ders haftada ortalama 25-30 saat derse girsin, öğrencisi,velisi,idarecisi,siyasetçisi dört bir yandan çemkirsin. Aldığı maaş yoksulluk sınırında ve üstüne üstlük haftasonu tatilinde hiç de cazip olmayan bir ücretle çalışsın... Öğretmen mi dediniz ? Cumhuriyet döneminde milletvekili maaşı ile aynı idi maaşları. 2014 Türkiyesinde ise hor görülen saygınlığı olmayan bir mesleğe dönüştü.Eğitimcilerin bu konudaki fikrini almadan vurun abalıya misali yüklenmiş eline kalem alan zatı muhterem. Sen gazeteciliğin hakkını verdiğine inanıyorsan sorun yok. Biz öğretmenler gereken fedakarlığı zaten gösteriyoruz merak etmeyin.

0
-0
10 yıl önce2014-10-24 22:23:55

Bi ögretmene sordunmu sezai bey ek ders ücreti ne alacaklar. Çocuklara eğitimi veren ögretmen acaba sabah okula gelmek için yapmış olduğu masrafla o günlü hakesişi birbirini karşılıyormu :-(

0
-0
10 yıl önce2014-10-24 13:40:35

BAŞTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLMAK ÜZERE YENİ MAKAM SAHİBİ OLANLAR AK PARTİNİN BAŞINA SORUN OLACAKLARDIR.İŞİ EHLİNE VERMEZSEN OLACAĞI BUDUR.

0
-0
10 yıl önce2014-10-24 19:39:42

sezai bey gelen gideni aratır diye bir söz duymadınmı.gidenleri daha çok ararsınız

0
-0
10 yıl önce2014-10-24 01:35:05

Sezai Bey, hangi lise mezunusunuz ve diploma tarihiniz ne?

0
-0
10 yıl önce2014-10-24 01:32:56

İşe yerleşmek ha; "Merdi Kıpti şecaat arz ederken sirkatin söylermiş."

0
-0
10 yıl önce2014-10-24 01:06:07

Sezai bey ak parti üyelerini değil liyakatli işin ehli olan kişileri işe almak ya da işe yerleştirmek belediyenin görevidir. ilk konunuzla ikinci konunuz birbirine zıt. ne oldu menfaatinize mı dokundu?

0
-0
10 yıl önce2014-10-23 23:41:50

Herkesi herseyi elestirmenizin sebebi, yazinin sonunda ayan beyan belli oluyor... Kuyruk sancisi.. Beklediginiz ranti elde edememissiniz belli oluyor... Erdal - Paris

0
-0
10 yıl önce2014-10-23 22:44:33

Ağzınıza sağlık sezai bey Anlatmış olduğunuz kurumlardaki arkadaşlar Türkiye nin her yerinde aynı maalesef. Dediğiniz gibi herşeyin bir yönetmeliği var ama bu yönetmelik orda oturan yöneticilerin isteklerine göre yönlendirildiği için herkese kurs açmıyorlar.

0
-0
10 yıl önce2014-10-23 20:48:02

Eğitimden girdin siyasetten çıktın, Sezai bey bu ne iş?

0
-0
10 yıl önce2014-10-23 17:11:46

Kurum müdürlerindeki makam odası yaptırma hastalığının önüne geçilmeli bir yere atananın ilk işi makam odası yenilemek oluyor evde hanımı yirmi yıllık koltukları değiştirelim dese burun kıvırırlar

0
-0
10 yıl önce2014-10-23 15:52:38

YAZININ BAŞINDA GÜZELCE ELEŞTİRİYORDUN SEZAİ BEY AMA YAZININ 2. BÖLÜMÜNDE İŞİ SİYASETE DÖKTÜN SENİNDE İŞİN BİTTİ.SENİ İŞE YERLEŞTİRDİLER DAHA NE İSTİYON BU ARADA DAVAYA SAHİP ÇIKMAK MENFAATLARDAN UZAK DURMAYA BAĞLIDIR

0
-0
10 yıl önce2014-10-23 18:57:00

sezai kardeşim birisi senin işe yerleştigini söylüyor bende güldüm sezai benim 8 yıllık komşum ben sezainin kiminle neşekil ve nasıl işler yaptıgını çok iyi biliyorum kendi tırnaklarıyla kazıyarak bu günlere geldi kimse bunu bilemez adam çocuklar için insanlar için akyazı gençligi için çalışırkan sizin gibi insanlar da sezai beyi eleştiriyor hiç yakıştıramadım ( BAYRAKTAR Recep )

0
-0
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup