İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Siyasetimiz Değerlerden Bağımsız Değildir

07-11-2014 11:06:06 - SAKARYA
Siyasetimiz Değerlerden Bağımsız Değildir

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ak Parti'de yaklaşan kongreleri değerlendirdi.

Hardal Burger Akyazı

Hafta sonu kongrelerine başlayacak olan AK Parti Sakarya Teşkilatı için sürecin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, “Biz ilişkilerimizle değil ilkelerimizle hareket etmeyi kendimize şiar edindik. İl ve ilçe teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimiz ve genel merkezimizle biriz, beraberiz. AK Parti’nin dayandığı temel, temsil ettiği değerler ve iddialar, tüm bireysel hesapların üzerindedir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 8 Kasım Cumartesi günü Geyve’de gerçekleştirilecek seçimlerle başlayacak AK Parti Sakarya Teşkilatı’ndaki kongre süreci ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.  Başkan Zeki Toçoğlu, “Hafta sonu itibariyle partimizde kongre sürecini başlatmış oluyoruz. Rabbim kongre sürecini partimize ve şehrimize hayırlı kılsın” ifadelerini kullandı.

Parti disiplini ve kardeşlik hukuku
AK Parti’de siyaset yaparak yeni Türkiye’nin inşasına katkı sağlamanın ayrıcalık olduğunu da açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Millete hizmet etmeyi kendine ilke edinmiş olan AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bu coğrafyada yeni bir tarih yazan AK Parti’de siyaset yapmayı nasip eden Allaha şükürler olsun. Bizim siyasetimiz değerlerden bağımsız değildir. Kongre süreci mutlaka partimize dinamizm katacaktır. Bize yakışan parti disiplininden kopmamak ve kardeşlik hukukuna bağlı kalmaktır” dedi.

Hizmetler ve kardeşlik
Siyasetin doğası gereği yönetimlerde bazı değişikliklerin olabileceğine de vurgu yapan Başkan Toçoğlu, “Makamlar geçicidir. Değerli olan hizmetlerimiz ve kardeşliğimizdir. Bu çerçevede kongre süreçlerimizi hayırlısıyla tamamlayacağız. Biz ilişkilerimizle değil ilkelerimizle hareket etmeyi kendimize şiar edindik. Hepimiz AK Parti'de siyaset yapmanın sorumluluğunu bilerek hareket etmekteyiz. Bizim başka türlü hareket etme lüksümüz bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Biriz, beraberiz
Kongre sürecinde AK Parti Sakarya’da gerginlik beklentilerinin boşa çıkacağını da ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Acaba AK Parti'de bir gerginlik havası oluşturabilir miyiz diye kimse boş bir beklenti içerisine girmesin. İl ve ilçe teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimiz ve genel merkezimizle biriz, beraberiz. Bizde çatışma olmaz, kavga olmaz, kişisel hesap olmaz. Biz Yeni Türkiye idealine inanmış, davasına bağlı insanlarız. AK Parti’nin dayandığı temel, temsil ettiği değerler ve iddialar, tüm bireysel hesapların üzerindedir” dedi.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-11-07 15:23:38

ADAMSIN BAŞKAN

0
-0
10 yıl önce2014-11-07 11:34:11

Yuvarlak cümlelerinizden gına geldi. Biriz, beraberiz. Kadın, gençlik, teşkilat vs. Falan filan kardeşlik. Soyut yaklaşımlarınız bıktırdı. Laf ebeliği yapacağına Akyazılıya verdiğin sözleri tut.

0
-0
10 yıl önce2014-11-07 11:28:53

Sayın başkanımız,partinin dayandığı temeli açarsa memnun oluruz.Partinin dayandığı temel demokrasi dışı kriterleri belirsiz(aslında belirsiz değil.Siz parti büyüklerimizin yerlerini garantileyecek,hatta yükseltecek herşeye kafa sayacak uslu çocuklar) atamalarmı?Özellikle siz Akyazı dan aldığınız paralarla Serdivan ı imar ederken size müdahale etmeyecek insanlarmı partinin temel ilkesi?Allah büyük,Rahman ve rahim olan bunun hesabını soracak.Çünkü O hesap gününün sahibi.UNUTMAYIN SİZE NE KADAR UZAK GELSEDE BİRGÜN ÖLECEKSİNİZ.O GÜN ZERRENİN BİLE HESABI SORULACAK.O ZAMAN İLKELERİNİZİ ANLATIRSINIZ.

0
-0
10 yıl önce2014-11-07 16:47:46

Makamlar geçicidir kelimesi hep aynı ama seçimler yaklaşınca o makamlardaki koltukları kaybetmemek uğruna elinizden geleni yapıyorsun. Ankarada yatıp Ankarada kalkıyorsunuz nedenmi bir torpil yapalımki o koltuklardan bizleri birileri sakın kaldırmasın ne hoş koltuklarmış ama bir kere yapıştınızmıydı canınızı verir koltukları vermiyecek kadar etrafta adam arayıp duruyorsunuz bumu makamlara saygı sizlerde.

0
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)