Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

SEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi

22-01-2015 19:41:55 - AKYAZI
SEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Akyazı Muhtarlar Derneği tarafından tertip edilen toplantıya SEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin yöneticilerinden, Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Dağıtım Varlıkları Yapı İşleri Müdürü Gökhan Öztürk, Bakım Yönetim Müdürü Reşat Kahraman, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, Ar-Ge Planlama ve Şebeke Sağlama Müdürü Ayşegül Kaya, Akyazı Bölge Sorumlusu Ömer Kınalı'da iştirak ettiler.

Özgür Adımlar
Akyazı’da mahe muhtarları sorumlu oldukları mahelerde sorunlarını SEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin yöneticilerine bildirdi. Muhtarların elektrik kesintileri sebebiyle mağduriyet yaşadıklarını dile getirerek bu durumun neden kaynaklandığını SEDAŞ yetkililerine sordular.

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan yaptığı konuşmasında  “ Muhtarlar derneği başkanımız kar yağışından öncede gelip konuşmuştu böyle bir toplantı yapalım diye. Bazı ilçelerde yaptık. Akyazı’da ben hatırladığım kadarıyla 5-6 yıl önce dairede toplantı yapmıştık. Ama burada ilk defa böyle bir toplantı gerçekleşiyor. Problemlerinizi yapmamız gereken işleri birde sahada çalışan sizler olduğunuz için sorunları sizlerin ağızlarınızdan dinlemek ve çözüm bulmak için bu gün sizlerleyiz.” dedi.

Akyazı Düzcanlar Düğün salonunda gerçekleşen toplantıya katılan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Mahe ve köy muhtarlarının her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek ” SEDAŞ olsun diğer kurumlar olsun sıkıntılarınızı bana iletmekten çekinmeyin. “ dedi.

 Nuri Kuru
Marmara Göz
SEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi
UB Group
SEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi
SEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi
SEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi
SEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-01-22 22:34:03

arkadaşım her nanede de muhtarlar derneği başkanını görmekten nefret ettik ya burası nere muhtarın köyü nere her laciverte nane buna kadar bizim sorunlarımızı hedecek kimse kalmadıysa vay halimize haberci arkadaşlar Allahınızı severseniz 5 haberden birinde şu adamı görmekten daral geldi..

1
-1
10 yıl önce2015-01-23 14:43:53

kaçak elektrik kullananların ispiyonu neticesi ispiyon başına uygulanıp tahsil edilen cezanın %10'u. :D

0
-0
10 yıl önce2015-01-22 20:37:14

Sonuç elektrikler kesildi...eyvah kar yagdi..bu kesintilerin yasanacagini sedas idrak edememismi..edememiş de günde defalarca kesintiler yasanirken hicbir yetkilinin agzi yokmuydu vatandaşa bilgi verecek?bitti mi sorun simdi?He bir de herkes bu ay gelen faturalarini öncekilerle bir karsilastirsin...

0
-0
10 yıl önce2015-01-22 20:11:51

Sayın muhtarlarım dertlerinizi anlattınızda size verdikleri cevap çok önemli. 5-6 yıl önçe yapılmıştı şimdide böyle bir toplantı yaptıklarından dolayı tşk. çok güzel bir cevap.

0
-0
10 yıl önce2015-01-23 08:18:33

kesin muhtarlara demişlerdir kar yagdıgında elektrkler kesilecek haberiniz olsun.sorumluluk bolgesine hakim olun.tabi vatandaş cileden cıkıyor.dolaysıyla bu toplantı iyi gelir bu durumda.sakarya sedaşı zengin etti ya sız vatandaşa ne verdiniz her gün kesinti oluyor ayıp ya kardeşim yer altındere.muhtar solemiştir size kesin günde 1 2 defa kesinti oluyor bu normal degil

0
-0
10 yıl önce2015-01-23 08:03:38

sedaş özelleşince ekip sayısı yarı yarıya azalmış. normal zamanlarda sorun yok. en azından karlı günler için geçici işçi alınamaz mıydı? geçici ekip kurulamaz mıydı?

0
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden